Otrokovice - Boleslav 3:7, základní část končí 25. výhrou
7. března 2021

Otrokovice - Boleslav 3:7, základní část končí 25. výhrou

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav završil základní část Livesport Superligy 2020/2021 na hřišti Otrokovic a výhrou 7:3 vytvořil nový rekord v počtu výher v dlouhodobé fázi v řadě. Byl to totiž 25. triumf za sebou, což se nikomu jinému během jedné sezony v základní části nejvyšší soutěže ještě nepovedlo. Večer následuje výběr soupeře pro čtvrtfinále play-off.

Hu-Fa Panthers Otrokovice - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav 3:7 (1:2, 2:2, 0:3)

Branky a nahrávky: 12. Koláčky (Petřík), 26. Lapinš, 32. Zapletal (Petřík) - 2. Bína (Natov), 14. Šebek (Tomašík), 31. Tomašík (Komárek), 36. Tad. Chroust (Korych), 55. Curney (Bína), 56. Tomašík (Suchánek). Rozhodčí: Kačer, Vašíček. Vyloučení: 3:3, navíc Sovják (Otrokovice) 5 minut. Využití: 0:2. V oslabení: 0:1. Bez diváků.

Mladá Boleslav: Bauer - Komárek, Gruber, Zakonov, Suchánek, Řehoř, Höffer - Bína, Curney, Natov - Tokoš, Tomašík, Šebek - Korych, Zoufalý, Tad. Chroust - Tom. Chroust.

Před cestou do Otrokovic bylo jasné, že Mladá Boleslav už nemůže přijít o první místo po základní části a též domácí věděli, že ani výhra jim nepomůže k úprku z poslední příčky. 

Hosté by na svém výkonu určitě našli řadu nedostatků, v zápase nevalné kvality nevynikali tak, jak by se při pohledu na tabulku čekalo. 

Otrokovičtí třikrát dokázali dorovnat skóre, až teprve poté Boleslav odskočila díky brankám sourozenců Tadeáše a Tomáše Chrousta (5:3). 

V závěrečné desetiminutovce boleslavští hráči ještě dvakrát využili pětiminutovou přesilovku, dovedli utkání ke své 25. výhře v řadě a večer je čeká výběr soupeře pro čtvrtfinále.