Výsledky mládežnických týmů o víkendu 6. 11. - 7. 11.
10. listopadu 2021

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 6. 11. - 7. 11.

Listopad začal pro mládežnické týmy Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav soutěžními zápasy v kategoriích juniorů, dorostenců, mladších žáků a přípravky. Na deset utkání v probíhající sezoně natáhli svou vítěznou šňůru junioři, dařilo se i dalším družstvům.

CE liga juniorů

Předvýběr.CZ Florbal MB - Panthers Praha 16:6 (6:0, 3:3, 7:3)

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Povedl se nám vstup do zápasu, což bylo nakonec klíčové. Jsem rád, že se nám dařily činnosti, na které zaměřujeme pozornost. Kluky musím pochválit za produktivitu. Výsledek vypadá jednoznačně, ale hra byla celkově vyrovnaná. V rozhodujících momentech zápasu musíme být příště více sebevědomí."

Předvýběr.CZ Florbal MB - Kanonýři Kladno 6:4 (0:1, 3:0, 3:3)

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Velmi těžký zápas s kvalitním soupeřem. Oba týmy celkem dobře bránily a bylo náročné se prosazovat, rozhodovaly detaily. Jsme rádi za tři body."

1. liga dorostenců – skupina B

FbŠ Bohemians DDM Praha 7 - Předvýběr.CZ Florbal MB Black 4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Předvýběr.CZ Florbal MB Black - FBC Liberec 7:5 (1:3, 3:1, 3:1)

Komentář trenéra Jiřího Stožického: "Jsem rád, že jsme zlepšené výkony potvrdili i po návratu do prvního koše. Zápas proti Bohemce byl od začátku velmi vyrovnaný, kde nakonec rozhodlo to, že jsme dostali dvě branky ve vlastní přesilovce. Jinak se nám dařila obrana a také do útoku jsme byli nebezpeční. Liberec jsme i bez dorostenců, kteří hráli tentýž den za juniorku, dokázali porazit 7:5. Kluci podali velmi dobrý výkon, dokázali jsme se vrátit do zápasu ze stavu 1:3. Nejvíce mne těší, že bylo vidět, že naše hra pomalu dostává tvář na které pracujeme, čtyři ze sedmi branek jsme dali po rozehrávce, na které se snažíme pracovat, nešlo o náhodné akce nebo individuální výpady, za což jsem rád. Pořád máme spoustu technických chyb a čeká nás hromada práce, ale posun v naší hře je znatelný, což nám dává energii do dalších tréninků." 

Liga mladších žáků - skupina 3 – A – 1. koš

Předvýběr.CZ Florbal MB Black - ACEMA Sparta Praha Red 5:1
FAT PIPE Florbal Chodov - Předvýběr.CZ Florbal MB Black 3:3
Předvýběr.CZ Florbal MB Black - Panthers Praha 2009 1:3
Kanonýři Kladno modří - Předvýběr.CZ Florbal MB Black 6:2

Komentář trenéra Jakuba Grubera: "S týmem jdeme za dlouhodobými cíli, nechceme být vázaní na výsledky zápasů, ale na předvedené výkony na hřišti. Stále se podotýkáme s nedostatky, které potřebujeme odstraňovat. Pokud se přes tyto základy posuneme dále, budeme se pak moci zaměřit na předváděnou hru a větší detaily. Jsem spokojený s určitými pasážemi hry v posledních zápasech - bylo vidět, že kluci v sobě mají správně návyky, na kterých je potřeba stavět nehledě na výsledky těchto zápasů. S některými výkony jsem velice spokojený. Zároveň je důležité, že se stále můžeme střetávat s nejsilnějšími týmy v áčkovém koši a tím pádem si brát z každého zápasů cenné zkušenosti. Děkujeme rodičům za podporu a těšíme se na další ligové zápasy."

Liga mladších žáků - skupina 3 – A – 4. koš

Předvýběr.CZ Florbal MB White - SK Florbal Benešov žlutí 1:8
FBC Draci Říčany modří - Předvýběr.CZ Florbal MB White 9:0
Viking TJ Kobylisy - Předvýběr.CZ Florbal MB White 5:1
Předvýběr.CZ Florbal MB White - DDM Horní Počernice Orka 4:3

Komentář trenéra Radka Štěpánka: Bude doplněn. 

Přebor mladších žáků - skupina 3 – B – 2. koš

Předvýběr.CZ Florbal MB Green - OLYMP Florbal Herkules 12:1
T.J. Sokol Šestajovice - Předvýběr.CZ Florbal MB Green 0:7
Floorball Club FALCON Blue - Předvýběr.CZ Florbal MB Green 1:5
Předvýběr.CZ Florbal MB Green - FBC Kutná Hora-bílí 7:1

Komentář trenéra Luboše Krkošky: "Tuto sobotu 7.11. jsme vyrazili do Neratovic, kde jsme sehráli turnaj mladších žáků. Vzhledem k tomu, že jsme museli oželet minulý turnaj – připravila nás o něj karanténa, ve které skončila polovina našeho týmu, tak jsme byli pochopitelně hodně vyhladovělí a natěšení. A protože jsme spadli do druhého koše, věřili jsme, že soupeři nám dovolí hrát florbal, který nás baví. Totiž hru, kdy jsme na míčku, tvoříme a vytváříme si spoustu šancí, po kterých přichází i spousta gólů. To vše se nám do puntíku splnilo!! Vytvářeli jsme si mraky šancí a dávali dost gólů. Pravda, soupeři nás příliš
neprověřili, ale i tak měl pro nás turnaj velký náboj a byla to pro nás velká zábava. Uvidíme, co bude za 14 dní. Čekají nás kvalitnější týmy a jistě i kvalitnější zápasy. Alespoň v to pevně doufáme. Snad nás covid nezastaví." 

Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš

Předvýběr.CZ Florbal MB Black - FAT PIPE Florbal Chodov 5:5
Předvýběr.CZ Florbal MB Black - Prague Tigers Orange 3:3
Floorball Club FALCON black - Předvýběr.CZ Florbal MB Black 1:5
Black Angels 2013 - Předvýběr.CZ Florbal MB Black 5:3

Komentář trenéra Roberta Šmola: "Přípravka Black poměřila síly na turnaji ve Staré Boleslavi. Nejprve jsome se rozehrávali a po dvou remízách jsme dosáhli na pěknou výhru. Nejlepší zápas byl však ten poslední, který jsme sice s Black Angels prohráli, ale jinak měl všechno. Po turnaji jsme si za odměnu dali dvě kola na motokárách."

Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 2. koš

Předvýběr.CZ Florbal MB White - Předvýběr.CZ Florbal MB Blue 5:4
Předvýběr.CZ Florbal MB White - SK Florbal Benešov I. 5:3
DDM Horní Počernice Orka - Předvýběr.CZ Florbal MB White 2:1
Předvýběr.CZ Florbal MB White - Florbal Jesenice 3:14

Komentář trenéra Ondřeje Vaňka: "Nedělní turnaj jsme odehráli s týmem White v Benešově. Hned v prvním zápase jsme se utkali s naším boleslavským týmem Blue, který byl rovněž zařazen do 2. výkonnostního koše. O zábavu bylo postaráno, motivace porazit kamarády byla znát. V krásném mači jsme nakonec zvítězili. I v dalším jsme vyhráli,  nepotěšilo ale nevhodné chování trenéra benešovského týmu, který tlačil rozhodčího do nesmyslných rozhodnutí. Jsem rád, že v našem klubu bereme kategorii přípravky s nadhledem a jde nám především o to, aby se naše děti bavily, něco se naučily a turnaj si pořádně užily. Poslední dva zápasy jsme nestačili nejdříve těsně na Orku z Počernic, později na borce z Jesenice. Každopádně to byla bezva neděle. Rodičům znovu děkuji za úžasné fandění, podporu dětí, ale i nás, trenérů."

Předvýběr.CZ Florbal MB White - Předvýběr.CZ Florbal MB Blue 5:4
Předvýběr.CZ Florbal MB Blue - Florbal Jesenice 2:3
Předvýběr.CZ Florbal MB Blue - SK Florbal Benešov I. 4:0
DDM Horní Počernice Orka - Předvýběr.CZ Florbal MB Blue 2:3

Komentář trenéra Václava Mlsny: "Turnaj hodnotím kladně. Pro některé hráče to byl první turnaj a i přesto se během utkání dokázali soupeřům vyrovnat. Po dvou těsných prohrách, jsme další dva zápasy vyhráli. V jednom jsme dokonce dokázali udržet čisté konto, což v této kategorii je velmi těžký úkol. Všechny chci pochválit a poděkovat rodičům za vytvoření skvělé atmosféry."