Bolka zná domácí semifinálové termíny
9. března 2022

Bolka zná domácí semifinálové termíny

Soupeř je ještě nejistý, zato domácí semifinálové termíny už si fanoušci do svých kalendářů zapsat mohou. Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav rozehraje další sérii o víkendu 19. a 20. března. V sobotu se bude hrát od 18.00 hodin, v neděli o hodinu dříve od 17.00 hodin. Vstupenky už jsou v předprodeji on-line v síti Ticketportal.

Vítězové základní části zvládli čtvrtfinálovou sérii proti Liberci v nejrychlejším možném čase a mohou zahájit přípravy na semifinále. Mezi čtyři nejlepší už postoupily také Střešovice (4:0 nad Black Angels) a Vítkovice (4:1 nad Chodovem). O zbývajícím semifinalistovi se rozhoduje v sérii Sparta - Bohemians (aktuální stav 3:1 na zápasy). 

Jisté je, že Mladá Boleslav si svého semifinálového soupeře zvolí. Na výběr bude mít mezi Vítkovicemi a postupujícím ze série Sparta - Bohemians. 

Domácí termíny semifinále play-off 

Sobota 19. března, 18.00 hodin, Městská sportovní hala Mladá Boleslav
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - dosud neurčený soupeř

Neděle 20. března, 17.00 hodin, Městská sportovní hala Mladá Boleslav
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - dosud neurčený soupeř

ON-LINE PRODEJNÍ SÍŤ TICKETPORTAL

Informace pro fanoušky hostujícího týmů

Pro fanoušky hostů s výraznými symboly hostujícího klubu (bundy, mikiny, trika, dresy, čepice, šály, transparenty atd.) a diváky aktivně povzbuzující hostující mužstvo je vyhrazen sektor E, jehož dostatečnou kapacitu pořadatel vyhradil v souladu se soutěžním řádem hostujícím fanouškům. Do hostům vyhrazeného sektoru E naopak nebudou vpuštěni diváci s výraznými symboly domácího klubu a aktivně povzbuzující domácí mužstvo. Pořadatelská služba může bez náhrady znehodnotit vstupenku a odepřít vstup do hlediště divákům, kteří nebudou respektovat výše uvedené pokyny.

Sledujte boleslavský seriál Můj zápas

Viděli jste předchozí epizody?

První díl: Můj zápas s Lukášem Bauerem na YouTube

Druhý díl: Můj zápas s Danielem Šebkem na YouTube

Třetí díl: Můj zápas s Bárou Hegmonovou na YouTube

Čtvrtý díl: Můj zápas s Lukášem Punčochářem na YouTube