Výsledky mládežnických týmů v období od 16. do 20. března
21. března 2024

Výsledky mládežnických týmů v období od 16. do 20. března

Juniorské čtvrtfinálové bitvy s Bohemians s vítěznou tečkou. Dorostenecký postup přes Turnov. I zápasy starších, mladších žáků a přípravky. To vše v ohlédnutí za uplynulým florbalovým týdnem mládežnických týmů Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav.

CE liga juniorů

FbŠ Bohemians DDM Praha 7 - Předvýběr.CZ Florbal MB 3:4p

Komentář trenéra Tomáše Feigla: „Obrovský kredit klukům, jak zvládli k utkání přistoupit. Velmi dobrý koncetrovaný výkon. Víme, že musíme být ještě lepší. Děkuji soupeři a také divákům, kteří nám dnes velice pomohli.“

Předvýběr.CZ Florbal MB - FbŠ Bohemians DDM Praha 7 2:5

Komentář trenéra Tomáše Feigla: „Vyrovnané utkání, rozhodly detaily. Škoda, že to nevyšlo. Děkujeme divákům.“

FbŠ Bohemians DDM Praha 7 - Předvýběr.CZ Florbal MB 3:8, konečný stav série 1:2

Komentář trenéra Tomáše Feigla: "Co k tomu dodat... Takhle se bojuje v rozhodujícím zápase play-off. Ukázali jsme to, co nám v mnoha zápasech letošní sezony chybělo, a to produktivitu, koncentraci a bojovnost. To vše podpořeno výborným Tomášem Týcem v bráně znamená, že ještě nebudeme mít volný víkend. A jsme za to moc rádi! Díky Bohemce za dramatickou sérii a našim divákům za neutuchající podporu."

1. liga dorostenců

T.K.S. TJ Turnov - Předvýběr.CZ Florbal MB 0:6

Komentář trenéra Miroslava Vybírala: „Z naší strany to nebylo ideální utkání, ale v tom dalším budeme lepší. Soupeř velmi dobře využíval svých silných stránek, bojoval do konce utkání, za to mu patří velká poklona. Mám velkou radost z výkonu našeho brankáře, který nás v těžkých chvílích podržel. Děkuji hráčům za zvládnutý zápas, soupeři za utkání a fanouškům za podporu! AVÉ BOLKA! ;)"

Předvýběr.CZ Florbal MB - T.K.S. TJ Turnov 7:2

Komentář trenéra Jakuba Bíny: „Chyběla nám hlavně kvalita přihrávek, abychom mohli lépe přehrávat obranný blok soupeře. Do příštích zápasů musíme zlepšit chytrost v roli 2 a celkově nebezpečnost. Děkujeme soupeři za sérii. "

Liga starších žáků

Předvýběr.CZ Florbal MB Black vs. Panthers Praha BLACK 2:1
Předvýběr.CZ Florbal MB Black vs. Autopronajem Tatran Střešovice 3:3
Předvýběr.CZ Florbal MB Black vs. Panthers Praha BLACK 2:1

Komentář trenéra Miroslava Vybírala: „Za odehraný turnaj bych rád pochválil naše brankáře, kteří nás v mnoha případech drželi a byli důležitým článkem týmu. Dále bych byl pozitivní v tom, že ve všech utkáních jsme byli týmem, který vstřelil první gól a vedl. Bohužel jsme nenavázali na výkony z minulého turnaje, kdy jsme dokázali být rozdíloví, silní na míčku, vyhrávat osobní souboje a hlavně dovést utkání do vítězného konce. Myslím si, že je to pro nás všechny skvělá zkušenost a teď musíme pracovat nejen na detailech hry a dovednostech, ale na úplných základech, které následně budeme jednodušeji prodávat ve hře. Je to proces a těším se na společnou práci.“

Přebor starších žáků

Předvýběr.CZ Florbal MB White vs. ACEMA Sparta Praha PM 2:4
ACEMA Sparta Praha YELLOW vs. Předvýběr.CZ Florbal MB White 2:5
Předvýběr.CZ Florbal MB White vs. FBC Pitbulls Kolín - modří 0:1
Florbal Neratovice vs. Předvýběr.CZ Florbal MB White 3:2

Komentář trenéra Radka Štěpánka: Bude doplněn.

Liga starších žáků

BUTCHIS - Florbal MB Akademie Luštěnice 1:2
Kanonýři Kladno bílí - Florbal MB Akademie Luštěnice 6:2
Sokol Rudná - Florbal MB Akademie Luštěnice 3:2

    Komentář trenéra Lubomíra Krkošky: Bude doplněn.

    Přebor mladších žáků - skupina 3

    Předvýběr.CZ Florbal MB White - Wizards DDM SO 10 B 7:1
    FBC Rakovník - Předvýběr.CZ Florbal MB White 3:4
    FBC Žraloci Příbram - Předvýběr.CZ Florbal MB White 3:6
    Předvýběr.CZ Florbal MB White - Sokol Benátky n/J 3:2

      Komentář trenéra Jindřicha Pužmana: „V turnaji jsme se od prvního utkání herně zlepšovali. Hráči si vyzkoušeli hru na různých postech ve hře a získávali zkušenosti. Proti silnému soupeři z Rakovníku jsme dokázali udržet výkon a prokázat morální sílu týmu. Chtěli jsme hrát, užít si turnaj a dávat góly. Oba dva naši brankáři se rovněž činili a výborně zachytali. Vítěznou vlnu v turnaji jsme udrželi i v posledním utkání a derby proti Benátkám nad Jizerou bylo naše. Odměnou za nasazení a herní výkon nám byl postup do prvního koše. Už se těšíme na takový malý vrchol sezony a tím je poslední kolo přeboru.“

      Liga přípravek 3+1 - skupina 3

      Předvýběr.CZ Florbal MB Black vs. ACEMA Sparta Praha BLACK 1:7
      Předvýběr.CZ Florbal MB Black vs. Floorball Club FALCON black 4:6
      FAT PIPE Traverza Chodov vs. Předvýběr.CZ Florbal MB Black 3:7
      Předvýběr.CZ Florbal MB Black vs. Prague Tigers Grey 11:1

      Komentář trenéra Václava Mlsny: „Další ligový turnaj jsme odehráli o víkendu. Zavítali jsme do Zelenče. Turnaj bych rozdělil na dvě poloviny. První půlka turnaje se nám vůbec nepovedla, místo florbalu to vypadalo jako kdybychom hráli nějakou šťouchanou. Ve třetím zápase jsme narazili na silnou Traverzu Chodov. Kdybychom předvedli výkon z prvních zápasů, tak bychom neměli šanci. Ale na hřiště vběhlo úplně jiné družstvo. Najednou jsme dokázali vézt balónek v rychlosti, nahrávat si, střílet a skvěle bránit. Bylo k vidění mnoho hezkých individuálních akcí. Klasicky proti Chodovu je skvělá atmosféra, kterou vytvářejí rodiče, to bylo taky určitě znát. Zápas jsme jasně vyhráli a soupeře prakticky k ničemu nepustili. V posledním zápase jsme se utkali s Tigers. Jednoznačný zápas v náš prospěch. Opět jsme dominovali. Chtěl bych kluky pochválit za druhou půlku turnaje, kdy hráli opravdu hezky. Z první půle turnaje se musíme poučit a příště být připravený hned na první zápas. Děkuji rodičům za skvělou podporu."

      Liga přípravek 3+1 - skupina 3

      Předvýběr.CZ Florbal MB Blue - FBC Kutná Hora - bílí 8:2
      Předvýběr.CZ Florbal MB Blue - FBC Pitbulls Kolín - černí 0:5
      FBC Draci modří- Předvýběr.CZ Florbal MB Blue 7:3
      FBC Pitbulls Kolín - zlatí- Předvýběr.CZ Florbal MB Blue 16:10


      Komentář trenéra Petr Novotného: „Krásný sobotní turnaj v Kutné Hoře, kluci dělali trenérovi a sobě radost. Drželi jsme vysoké tempo. V turnaji zaznamenali gól téměř všichni hráči, což nebývalo zvykem. Bojovali jsme statečně s vyspělejšími protihráči. Těšíme se na další turnaj, kde naše výkony zase posuneme. Děkuji rodičům za podporu na turnaji - jak trenérskou, tak fanouškovskou."

      Liga přípravek 3+1 - skupina 3

      Předvýběr.CZ Florbal MB White vs. Prague Tigers Orange 2:8
      Předvýběr.CZ Florbal MB White vs. ACEMA Sparta Praha BLUE 1:8
      Florbalová akademie MB- zelení vs. Předvýběr.CZ Florbal MB White 2:3
      Předvýběr.CZ Florbal MB White vs. Florbalová akademie MB- modří 3:4

      Komentář trenéra Michala Šandy„Soupeři Prague Tigers a Sparta Praha nám ukázali, že jsou výkonnostně o level výše. V těchto zápasech jsme se snažili pouze korigovat výsledek, užít si pohyb a vyladit souhru. S týmem Florbalová akademie MB modří jsme svedli vyrovnaný souboj, který jsme nakonec prohráli o jedinou branku. V tomto zápase už bylo vidět, že si děti plnily role a úkoly, které jsme si před a v průběhu zápasu řekli a dokázali přenést do zápasu závěrečného s týmem Florbalová akademie MB zelení. Poslední zápas byl přesně dle mých představ a je potřeba za něj děti velice pochválit. Naprosto pochopily, co mají udělat, pokud chtějí zvítězit. Utkání jsme vyhráli brankou minutu před koncem zápasu a závěr utkání jsme si už pohlídali.“

      Liga přípravek 3+1 - skupina 3

      Florbal MB Akademie Kosmonosy vs. Floorball Club FALCON blue 6:0
      Florbal MB Akademie Kosmonosy vs. Wizards DDM SO Praha 10 white 1:6
      OC Šestka Tatran Střešovice vs. Florbal MB Akademie Kosmonosy 1:6
      Florbal MB Akademie Kosmonosy vs. FbŠ Bohemians DDM Praha 7 2:11


      Komentář trenéra Ondřeje Štrojsy: Bude doplněn.

      Zpracoval: Karel Schamberger