58_20240612_150723.jpg
73_20240712_104225.png
2358_20240515_152425.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 27. a 28. dubna

O uplynulém víkendu hráli pouze naši nejmladší. Čtyři týmy přípravek bojovaly na svých posledních ligových turnajích v aktuální sezoně.

Liga přípravek 3+1 - skupina 3

Předvýběr.CZ Florbal MB Black vs. FAT PIPE Traverza Chodov 7:7
Předvýběr.CZ Florbal MB Black vs. Floorball Club FALCON black 7:5
Florbalová akademie MB - bílí vs. Předvýběr.CZ Florbal MB Black 4:5
Předvýběr.CZ Florbal MB Black vs. FbŠ Bohemians Praha 4 černí 7:3

Komentář trenéra Václava Mlsny: „O víkendu jsme odehráli poslední ligový turnaj v letošní sezóně. Na začátku jsme si řekli, že uděláme maximum abychom vyhráli první koš, což se nám za celou sezónu nepovedlo. Kluci šli do prvního zápasu odhodlaní a natěšení. Bohužel hned úvod zápasu nás trochu uzemnil. Po první půlce jsme prohrávali už 6:1. Na začátku jsme si řekli, že pro úspěch uděláme maximum, tak se to očekávalo i ode mne. Do druhé půlky zápasu jsem trochu promíchal sestavu a najednou to šlo. Dokázali jsme stáhnout soupeřův náskok a nakonec jsme remizovali 7:7. Byl to skvělý zápas. Rodiče obou týmů skvěle fandili. V dalším zápase náš výkon byl zase o kousek lepší a vyhráli jsme nad Falconem. Ve třetím zápase jsme hráli derby proti FA Mladá Boleslav. Opět to bylo vyrovnané utkání, které přinášelo pěkné florbalové momenty. Nakonec jsme soupeře dokázali přetlačit. Do posledního utkání proti Bohemians jsme vstupovali s tím, že pokud vyhrajeme tak zakončíme ligovou sezónu v prvním koši na prvním místě. Všichni hráči podali maximální výkon a zaslouženě jsme vyhráli. Chtěl bych všechny hráče pochválit za celou sezónu, za jejich progres, za skvělou reprezentaci klubu. Pro některé hráče to byl poslední ligový turnaj za přípravku. Teď už nás čekají jen ty turnaje neligové, na které se všichni těšíme. Věřím, že jsme vyladily formu a užijeme si neligové turnaje. Na závěr chci poděkovat všem rodičům za skvělou podporu během celé sezóny."

Liga přípravek 3+1 - skupina 3

Předvýběr.CZ Florbal MB White - BLACK ANGELS MINI 3:10
Předvýběr.CZ Florbal MB White - SK Florbal Benešov 2:7
FBC Draci modří - Předvýběr.CZ Florbal MB White 4:4
Prague Tigers White - Předvýběr.CZ Florbal MB White 8:5


Komentář trenéra Michala Šandy: „I přes velkou absenci a tři prohry, patří dětem velké díky. Do posledního zápasu této sezóny jsme si řekli, že do toho dáme vše. Za stavu 4:3 pro soupeře jsme si vzali oddechový čas, vrátili se zpět na hřiště a 35 sekund před koncem jsme vybojovali remízu. Radosti bylo tolik, že to málem zbořilo tělocvičnu. Za dnešek v počtu 5+1, dávám dětem jednu obří medaili."

Liga přípravek 3+1 - skupina 3

FbŠ Bohemians DDM Praha 7 vs. Předvýběr.CZ Florbal MB Blue 7:7
Předvýběr.CZ Florbal MB Blue vs. FBC Pitbulls Kolín - černí 8:5
Florbal MB Akademie Kosmonosy vs. Předvýběr.CZ Florbal MB Blue 6:5
Předvýběr.CZ Florbal MB Blue vs. Prague Tigers Black DDM Praha 6 

Komentář trenéra Petra Novotného„Velmi hezké zakončení letošní ligové soutěže. V krásné hale jsme předvedli jeden z nejlepších výkonů v sezoně. Dařilo se nám střelecky. Ve třech formacích jsme vydrželi hrát všechny zápasy ve velkém nasazení. Sešel se nám na střídačce silný realizační tým. Jako trenér se velmi těším na další sezonu.“

Liga přípravek 3+1 - skupina 3

FbŠ Bohemians DDM Praha 7 vs. Florbal MB Akademie Kosmonosy 1:5
Florbal MB Akademie Kosmonosy vs. FBC Pitbulls Kolín - černí 5:3
Florbal MB Akademie Kosmonosy vs. Předvýběr.CZ Florbal MB Blue 6:5
Florbal MB Akademie Kosmonosy vs. Prague Tigers Black DDM Praha 6 


Komentář trenéra: Bude doplněn.

Zpracoval: Karel Schamberger