Výsledky mládežnických týmů o víkendu 5.10.-6.10.
8. října 2019

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 5.10.-6.10.

Elévové a starší žáci Technology Florbal Mladá Boleslav nastoupili o prvním říjnovém víkendu do dlouhodobých soutěží Českého florbalu. Baráží pokračovala kvalifikační část juniorské soutěže, ale ta se boleslavského týmu netýkala, protože si zajistil místo v TOP12 už o uplynulém víkendu.

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 1. koš

Technology Florbal MB Black - FC Bučis Team Yellow 5:2
ACEMA Sparta Praha Blue - Technology Florbal MB Black 6:1
FAT PIPE Florbal Chodov - Technology Florbal MB Black 8:3

Komentář trenéra Jakuba Bíny: "První dva zápasy hodnotím pozitivně. V obranném systému jsme se hodně zlepšili a díky tomu měli spoustu zisků. Bohužel nás brzdila lehkost na hokejce a ne úplně kvalitní rozehrávka. Se Spartou jsme si to prohráli individuálními chybami. Poslední zápas s Chodovem byl hodně divoký. Ze začátku jsme dostali pár gólů po zbytečných chybách a pak už bylo těžké dostat se zpět do zápasu. Do druhé půle jsme šli s tím, že jí chceme vyhrát. Nakonec jsme v ní remizovali a jsem rád, že jsme se dokázali po nevydařeném úvodu dostat v hlavách zpět do zápasu."

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 6. koš

Technology Florbal MB White - FBC Kralupy nad Vltavou 7:8
TJ Lokomotiva Rakovník - Technology Florbal MB White 1:9
Florbalová akademie MB A - Technology Florbal MB White 1:4 

Komentář trenéra Jana Staňka: "V úvodním utkání jsme propásli první půlku, kdy jsme se přizpůsobili hře soupeře - pouhým nahazováním balonků, špatnou kombinací a špatným pohybem. Také jsme po půlce zaslouženě prohrávali 3:6. O poločase jsme si chyby vyříkali, poučili se z nich a soupeře jsme naopak začali přehrávat ve všech směrech a otočili jsme skóre na 7:6 v náš prospěch. Škoda závěru utkání, kdy soupeř dvěma slepenými góly otočil na konečných 8:7 v náš neprospěch. Další dvě utkání jsme zvládli jak herně, tak výsledkově a porazili jsme Rakovník 9:1 a o třetí místo naše sousedy  FA MB  4:1. Turnaj hodnotím  pozitivně, jak dle výsledků, tak předvedenou hrou. Kromě první půlky s Kralupami (kdy jsme zvládli otočení zápasu a ukázali si , že žádný výsledek není ztracený), jsme dokázali své soupeře přehrávat kombinační hrou a neustálým pohybem s i bez balonku a krásným zakončením. Velký dík patří jak našim borcům, tak rodičům za odvoz a podporu při všech utkáních ."

Přebor starších žáků - skupina 3 – A – 4. koš

Florbalová akademie MB M - Technology Florbal MB Blue 5:5
Technology Florbal MB Blue - FbC Barracudas Slaný 14:5
OLYMP Florbal Poseidon - Technology Florbal MB 3:7

Komentář trenéra Tomáše Feigla: "První zápas jsme měli slibně rozehraný, vedli jsme již 5:1, ale nedůsledností v obraně jsme si ho nechali proklouznout mezi prsty a nakonec byli rádi za remízu. Před druhým zápasem jsme věděli, že k postupu do finále musíme porazit Barracudas Slaný alespoň o sedm gólů. Po vlažné první půli jsme ve druhé části podali velmi produktivní výkon a vyhráli 14:5. Ve finále nás čekali Red Dragon Hořovice. Utkání jsme ovládli 7:3, když jsme byli velmi úspěšní v držení míčku a okamžitém agresivním napadání po jeho ztrátě. Doufám, že na finálový výkon navážeme na dalším turnaji. Děkuji všem obětavým rodičům, kteří kluky pravidelně vozí na turnaje. Bez Vás by to nešlo."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš

Technology Florbal MB Black - FBC Kutná Hora-Orlové 8:11
Wizards DDM Praha 10 Gold - Technology Florbal MB Black 13:4
Technology Florbal MB Black - Floorball Club FALCON Black 10:4

Komentář trenéra Pavla Boušky: "Po dvou prohrách se nám povedlo vyhrát závěrečné utkání. Turnaj probíhal bezproblémově, v poklidné atmosféře, kluci si zápasy užívali."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 2. koš

ACEMA Sparta Praha White - Technology Florbal MB Blue 16:8
Technology Florbal MB Blue - OLYMP Florbal Poseidon 9:15
Technology Florbal MB Blue - FC Bučis Team Black 14:7

Komentář trenéra Zdeňka Vyhnánka: "První dvě utkání jsme bohužel nezvládli. Za prvé výsledkově, za druhé herně. V průběhu turnaje se hra hodně zlepšila a bylo k vidění několik pěkných akcí. V posledním zápase jsme podali nejlepší výkon v turnaji a zaslouženě vyhráli. Věřím, že si hráči/hráčky turnaj užili a odnáší si spoustu zážitků a zkušeností."

Technology Florbal MB Green - FC Bučis Team Black 13:2
FBC Draci Říčany Modří - Technology Florbal MB Green 5:7
ACEMA Sparta Praha White - Technology Florbal MB Green 13:12

Komentář trenéra Lubomíra Krkošky: "Kluci si domácí turnaj užili. Po první snadné výhře proti Bučisu přišlo o dost větší drama proti Drakům z Říčan, které jsme ale nakonec zvládli a po výhře 7:5 jsme šli do finále se Spartou. A to byla bomba! Zápas plný zvratů nakonec po výsledku 12:12 dospěl až k samostatným nájezdům, ve kterých byla šťastnější Sparta. Přestože jsme nepostoupili do prvního koše a někteří z nás to i obrečeli, tak spokojenost kluků, trenérů i rodičů byla naprostá." .

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 3. koš

ACEMA Sparta Praha Yellow - Technology Florbal MB Orange 2:6
Technology Florbal MB Orange - FBC Pittbuls Kolín-Pitbulláčkové 2:19
Technology Florbal MB White - Technology Florbal MB Orange 10:0

Komentář trenéra Radka Štěpánka: "Turnaj hodnotím pozitivně. Někteří hráči hráli svůj zápas poprvé a splnili očekávání. U některých  hračů je potřeba zlepšovat herní orientaci a fyzickou prupravu. Dále pozitivně hodnotím brankáře, kteří dnes chytali."

Technology Florbal MB White - FBC Draci Čerčany 5:12
OLYMP Florbal Perseus - Technology Florbal MB White 8:11
Technology Florbal MB White - Technology Florbal MB Orange 10:0

Komentář trenéra Tadeáše Chrousta: "Celkově hodnotím turnaj pozitivně. Jsem rád, že se v zápasech objevily dobré i špatné věci. Navzdory mladé sestavě jsme odehráli dobré výsledky. Chválím Dominika Šťastného a Vildu Holečka z přípravky za statečnost při chytání dvou zápasů. Gratuluju Márovi Linhartovi k udržení jeho první nuly."