Výsledky mládežnických týmů o víkendu 8.2.-9.2.
10. února 2020

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 8.2.-9.2.

Na sklonku jarních prázdnin nastoupili ve svých dlouhodobých soutěžích junioři a mladší žáci Technology Florbal Mladá Boleslav. Jejich výsledky a pohled trenérů jednotlivých družstev najdete v článku.

KB liga juniorů, vrcholová část, 19. a 20. kolo

FbŠ Bohemians DDM Praha 7 - Technology Florbal MB 9:10

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Byl to velmi dobrý juniorský zápas ve vysokém tempu proti kvalitnímu soupeři. Kluky chválím za nasazení a řešení útočných situací. Byla to přetahovaná a velký podíl na našem vítězství má brankář Mára Macík."

Více o utkání v samostatném článku tady.

PSN Tatran Střešovice - Technology Florbal MB 6:3

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Odehráli jsme dobrý zápas podpořený výkonem našeho brankáře. Bohužel se nám nedařilo moc technicky, z čehož plynuly chyby v rozehrávce a špatná kvalita v zakončení. Jsem rád, že naše výkony se zlepšují před blížícím se play-off."

Více o utkání v samostatném článku tady.

Liga mladších žáků - skupina 3 – A – 2. koš

Technology Florbal MB Black - ACEMA Sparta Praha Blue 3:6
Floorball Club FALCON Black - Technology Florbal MB Black 3:9
Start98 Praha-Kunratice Black - Technology Florbal MB Black 4:3

Komentář trenéra Jana Staňka: "Po týdnu jarních prázdnin se naši borci představili na domácí půdě v Mladé Boleslavi. I přes konečné čtvrté místo chválím naše hráče za nasazení, bojovnost, snahu ve všech utkáních a za jakéhokoliv stavu. Ve všech utkáních jsme byli velmi aktivní a kombinačně jsme naše soupeře přehrávali. Opět nás o lepší výsledky připravilo přesnější zakončení, na čemž budeme i nadále pilně pracovat. Poděkování patří všem, včetně podpory od našich rodičů."

Liga mladších žáků - skupina 3 – A – 6. koš

Technology Florbal MB White - FAT PIPE Florbal Chodov Blue 1 10:5
FbŠ Bohemians DDM Praha 7 - Technology Florbal MB White 1:4
Technology Florbal MB White - Sokol Rudná 8:3

Komentář trenéra Milana Tomašíka: "Celý turnaj jsme odehráli s neuvěřitelnou chutí nejen do útoku, ale i do obrany. Měli jsme skvělý pohyb a i přes naši neproduktivitu jsme vstřelili hodně branek. Samozřejmě, že jsme nebyli schopni podat tento nadstandardní výkon po celou dobu ve všech třech zápasech, ale z velké části jsem spokojen. Teď neusnout na vavřínech."

Přebor mladších žáků - skupina 3 – – 1. koš

Technology Florbal MB Green - ACEMA Sparta Praha Yellow 1:1
FBC Slavia Praha - Technology Florbal MB Green 2:4
ACEMA Sparta Praha Black - Technology Florbal MB Green 2:6

Komentář trenéra Luboše Krkošky: "Vzhledem ke končícím jarním prázdninám jsme měli trochu problém sehnat dostatečný počet hráčů a hráček. Problém se nakonec podařilo jakžtakž vyřešit a my jsme tak mohli turnaj se ctí odehrát. Vzhledem k tomu, že nás nebylo moc a ani jsme zdaleka nebyli v nejsilnější sestavě, naše očekávání nebyla nijak velká. A možná právě proto se nám turnaj velmi povedl! První utkání se Spartou Yellow bylo z naší strany ještě poněkud rozpačité, nebýt vynikajícího výkonu naší gólmanky, tak jsem dostali zřejmě pěkný náklep, ale od druhého utkání jsme si už turnaj vyloženě užívali. Nejen výsledkově, ale hlavně herně! Po počáteční "šťastné" remíze 1:1 jsme porazili Slavii 4:2 a v utkání o třetí místo jsme skolili Spartu Red 6:2. Všichni hráči, v čele s vynikající gólmankou, zaslouží poděkování a velkou pochvalu. Děkujeme samozřejmě jako vždy i všem rodičům za jejich ochotu, fandění a vůbec všeobecnou podporu." 

Přebor mladších žáků - skupina 3 – – 4. koš

Technology Florbal MB Blue - OLYMP FLORBAL Herkules 4:0
Prague Tigers Orange - Technology Florbal MB Blue 1:8
FBC Draci Říčany modří - Technology Florbal MB Blue 2:1

Komentář trenéra Štěpána Švejdy: "I přes fakt, že jsem s týmem byl poprvé na turnaji, se mi s hráči pracovalo dobře. Plnili zadané úkoly a zaslouženě jsme postoupili do finále. V tom nám chybělo kvalitní zakončení a jeden smolný gól rozhodl o našem druhém místě. Kluky moc chválím a těším se, že s nimi budu dál pracovat. Děkuji i rodičům za podporu z tribuny."