Úspěchy elévů a starších žáků na Tatran Cupu
7. září 2020

Úspěchy elévů a starších žáků na Tatran Cupu

Elévové a starší žáci Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav o víkendu 5. a 6. září nastoupili na Tatran Cupu a ve svých kategoriích patřili k nejlepším. Elévové odjížděli se stříbrnými medailemi, starší žáci dokonce celý turnaj vyhráli. Přečtěte si komentáře boleslavských trenérů.

Jakub Bína (kategorie starší žáci, 1. místo na turnaji): 

"Po herní stránce to byl od kluků skvělý výkon, až na jeden zápas ve skupině proti Chebu, kdy jsme nedokázali udržet koncentraci do obrany. Na play-off byli kluci dobře nastaveni v hlavách a na hřišti bylo vidět, který tým chce více vyhrát. Po turnaji víme, jak jsme schopni zahrát, když se na zápas dobře připravíme v hlavě. Důležité je se naučit, aby to byla samozřejmost na každý zápas. Vítězství beru jako odměnu pro kluky za všechny ty turnaje, kde podali slušné výkony, ale výsledkově se nám to bohužel nepovedlo tak, jak bychom chtěli. Je super, že se naše hra pořád zlepšuje. Musím vyzdvihnout skvělý výkon gólmana a jak se kluci dokázali zlepšit v blokování střel. Těším se na sezonu."

Robert Šmol (kategorie elévové, 2. místo na turnaji): 

"Dva víkendy v řadě se naši elévové účastnili turnajů v Praze, tentokrát Tatran Cupu, kde s prali o medaile. Turnaj se odehrával v nové sportovní hale v Řepích a Bolka neměla lehkou skupinu. Nejprve jsme nastoupili proti o hlavu větším klukům z Panthers, ale v prvním poločase jsme vedli. Následně nás soupeři přetlačili v poli a my zápas prohráli. Následovala dvě další utkání, obě vítězná. V semifinále jsme přehřáli borce z Podbořan a o první místo jsme si to opět rozdali s Panthers - byl to zcela vyrovnaný zápas. V koncovce měli Panteři přece jen trochu navrch, ale kluci se i přes prohru 13:17 radovali z druhého místa. Tým odevzdal maximum a těšíme se na další výzvy."