Staň se králem Mladoboleslavska! Je tu ŠKODA Online Tour
10. listopadu 2020

Staň se králem Mladoboleslavska! Je tu ŠKODA Online Tour

Lednový ŠKODA Gaming Day měl skvělou atmosféru a akci Nadačního fondu ŠKODA AUTO si užily stovky fanoušků herních konzolí, do programu se aktivně zapojili i mladoboleslavští florbalisté. Zopakovat parádní událost přímo ve ŠKODA Muzeu teď sice z pochopitelných důvodů není možné, ale i tak se blíží další skvělá akce pro všechny herní nadšence z Mladoboleslavska! Začíná ŠKODA Online Tour!

Máte rádi herní konzole? Rádi usedáte ke hrám FIFA 21, NHL 21 či Rocket League? A bydlíte, studujete, či pracujete na Mladoboleslavsku? ŠKODA Online Tour je tu právě pro vás! 

A pro fanoušky Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav je tu ještě jedno lákadlo navíc: vyzvat můžete Martina Tokoše! Elitní útočník, který si rozumí s herní konzolí stejně dobře jako s florbalkou, odehraje některou z kvalifikaci #2 ve hře FIFA 21 na PS4 v úterý 24. listopadu od 18.00 hodin. 

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav zve všechny své členy a fanoušky do hry. 

Ty nejlepší čeká finálové klání v profesionálním gaming studiu v Praze. Zápasy se budou vysílat živě na platformě twitch.tv s komentářem esportových profíků. 

Podrobné informace najdete na této stránce, kde najdete také návod k registraci.