Webinář s kondičním trenérem Radkem Gwuźdźem
12. listopadu 2020

Webinář s kondičním trenérem Radkem Gwuźdźem

Komplikovaná covidová doba přesouvá do on-line prostředí práci, školu nebo třeba sportovní tréninky a Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav přichází s internetovou formou semináře pro své trenéry, členy, jejich rodiče a partnerské kluby. První webinář proběhne na sváteční úterý 17. listopadu od 19.00. Klubový kondiční trenér Radek Gwuźdź, špička v oboru, promluví o základech silově kondičního tréninku.

Webinář je zdarma, stačí se předem přihlásit prostřednictvím on-line formuláře níže. Přihlášení v den webináře najdou ve svém e-mailu (uvedeném v on-line formuláři) odkaz ke sledování. 

“Nejen našim trenérům a členům, ale i rodičům hráčů či lidem z našich partnerských klubů chceme nabídnout další možnost, jak si rozšířit obzory, nasát nové informace a bavit se o nich. Jako první téma jsme zvolili základy silově kondičního tréninku. Radek Gwuźdź patří ke špičkám oboru v českém florbale a věřím, že jeho webinář bude pro sledující velmi obohacující,” říká šéftrenér mladoboleslavského klubu Petr Novotný. Délka webináře by měla být okolo 90 minut. 

Odkaz na on-line přihlášku

Máte otázku k webináři?

Kontaktní osoba:
Tadeáš Chroust, sekretář a provozní maanžer Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav
chroust@florbalmb.cz