Výsledky mládežnických týmů o víkendu 11. 9. - 12. 9.
13. září 2021

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 11. 9. - 12. 9.

Vedle Livesport Superligy začaly o víkendu 11. a 12. září také celostátní mládežnické soutěže, jichž se účastní juniorský a dorostenecký tým Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav. Jejich výsledky přinášíme v obvyklém souhrnu.

CE soutěž juniorů, kvalifikační část, 1. a 2. zápas

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - FBC Liberec 9:8 (1:3, 6:4, 2:1)

Hodnocení trenéra Martina Šáchy: "Do zápasu jsme vstoupili hodně nesebevědomě a dělali jsme velké množství chyb, které kvalitní soupeř trestal. Naštěstí se nám dařilo držet gólově celkem krok a díky tomu jsme zůstali v zápase. Kluci zaslouží pochvalu za zvládnutý závěr ve fyzicky náročném utkání."

FBC Česká Lípa - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav 2:7 (0:2, 2:3, 0:2)

Hodnocení trenéra Martina Šáchy: "Měli jsme plán odehrát zápas, ve kterém budeme mít kvalitní obranu a dobrou hrou na míčku budeme kontrolovat hru. Myslím, že se nám to celkem dařilo a kluci za tento zápas zaslouží pochvalu."

1. liga dorostenců, skupina B, 1. kolo 

FbC Hradec Králové - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav 5:2 (1:1, 2:0, 2:1)

Hodnocení trenéra Jakuba Bíny: "Pro polovinu týmu šlo o první utkání v kategorii dorostu. Kluci začali aktivně, plnili to, co jsme si řekli. V slabší pasáži, kdy nás soupeř začal více napadat, jsme dostali několik gólů. Nám se naše šance nepodařilo proměnit a proto soupeř zaslouženě zvítězil."

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - FBC Liberec 5:5 (1:0, 1:2, 3:3)

Hodnocení trenéra Jakuba Bíny: "Bojovné utkání, ve kterém jsme se se soupeřem přetahovali o výsledek. V první polovině jsme se spíš bránili, postupně jsme zápas vyrovnali a sahali po vítězství. Nakonec jsme ale s bodem spokojeni."