Výsledky mládežnických týmů o víkendu 30. 10. - 31. 10.
3. listopadu 2021

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 30. 10. - 31. 10.

Poslední říjnový víkend patřil v dlouhodobých soutěžích Českého florbalu starším žákům. Zároveň se od čtvrtka do neděle konala soustředění výběrů U16 a U17. Boleslavské výsledky a hodnocení trenérů najdete v obvyklém souhrnu.

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 1. koš

Předvýběr.CZ Florbal MB Black - Tatran Střešovice 5:2
ACEMA Sparta Praha Blue - Předvýběr.CZ Florbal MB Black 3:4
Předvýběr.CZ Florbal MB Black - Tatran OC Šestka Střešovice 6:1

Hodnocení trenéra Jakuba Bíny: "Hrálo se na velkém hřišti, což hodně ovlivnilo obraz hry. S prvním zápasem moc spokojený nejsem. Jen někteří hráči hráli sebevědomě 1 na 1 a dělali ve hře rozdíl. Měli jsme strašně moc ztrát. Chuť po gólech převyšovala nad trpělivou hrou na míčku. Druhý zápas se Spartou měl super nasazení. Kluci odbojovali celé utkání a zaslouženě vyhráli. Těší mě dobrá produktivita a zvládnutý závěr zápasu. Ve třetím zápase jsme byli lepší a diktovali tempo hry. Podrželi nás oba gólmani a zaslouženě jsme vyhráli. Gratuluji klukům k prvnímu místu. Po delší době jsme byli v plné sestavě a podali dobré výkony. Máme ale rozdělenou práci a musíme být dál pokorní a pořád se posouvat dopředu. Je to super impuls k další práci."

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 6. koš

Florbal Jesenice - Předvýběr.CZ Florbal MB White 4:9
Předvýběr.CZ Florbal MB White - Olymp Florbal Herkules 6:9
SK Alien Nation Černošice - Předvýběr.CZ Florbal MB White 9:2

Přebor starších žáků - skupina 3 – B – 1. koš

Předvýběr.CZ Florbal MB Green - Butchis B 6:3
FAT PIPE Traverza Chodov Blue - Předvýběr.CZ Florbal MB Green 4:6
ACEMA Sparta Praha PM - Předvýběr.CZ Florbal MB Green 1:6

Hodnocení trenéra Tomáše Feigla: "Tentokrát se nám na turnaji moc nedařilo. Náš výkon byl takový neurovnaný, nebyli jsme dobří na hokejce, vázla kombinace. Většinou se nám dařilo prosazovat se individuálně než nějakou smysluplnou kombinací. Můžeme děkovat především brankáři Ondrovi Zítovi, že jsme urvali dvě vítězství a nemuseli si dělat starosti se sestupem. V posledním utkání jsme proházeli obránce s útočníky, aby si vyzkoušeli jiné role v týmu, ale Sparta by tentokrát byla nad naše síly i v plné sestavě. Opět jsme získali spoustu inspirace k tréninku a budeme tvrdě pracovat, aby byl náš výkon stále dokonalejší a dokonalejší. Děkujeme rodičům za povzbuzování a dopravu."

Kemp talentované mládeže U16 a U17

V Lázních Kynžvart od čtvrtka 28. října do neděle 31. října proběhly kempy talentované mládeže pro kategorie U16 a U17. 

Mladoboleslavský klub reprezentovali Jakub Šourek v kategorii U16 a Jonáš Kudrna, Štěpán Hendrych a Jan Zlatohlávek v kategorii U17. 

Hlavním trenérem družstva U17-západ je Petr Novotný. Součástí realizačního týmu jsou také trenér Milan Peterka a fyzioterapeutka Barbora Hegmonová.