Další cesta na Vinohrady, tentokrát proti Black Angels
20. listopadu 2021

Další cesta na Vinohrady, tentokrát proti Black Angels

Po necelých třech týdnech se Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav vrací do vinohradské haly. Na obvyklý tamní souboj se Sokolem naváže v 16. kole Livesport Superligy duel s Black Angels, kteří pro toto své domácí utkání zvolili právě Vinohrady. Začíná se v sobotu 20. listopadu v 15.00 hodin.

Black Angels byli soupeřem Bolky v jarním čtvrtfinále play-off na její cesta k titulu. Že roste sebevědomí i výkony Pražanů, dokazuje třeba i vzájemný mač v úvodu aktuální sezony: úřadující šampioni zvítězili 6:5 až v prodloužení

"Víme, co nám v posledních zápasech dělalo problémy a na čem musíme pracovat. Nyní chceme co nejlépe zvládnout poslední dva zápasy před reprezentační přestávkou," řekl trenér Mladé Boleslavi Petr Novotný, jehož tým po souboji s Black Angels ještě čeká domácí vystoupení proti Pardubicím (pátek 26. listopadu od 18.00 hodin).

V tabulce Livesport Superligy najdeme Black Angels na sedmém místě s 25 body ze 14 utkání. Bolka je druhá - pět bodů za vedoucím Tatranem a čtyři body před třetími Vítkovicemi.

Hraje se na Vinohradech, kde Boleslav v závěru října porazila SKV 6:2.

Black Angels - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav   

Hraje se v sobotu 20. listopadu od 15.00 hodin v hale TJ Sokol Královské Vinohrady. 
Videopřenos: TVcom.cz
Textový on-line přenos: ceskyflorbal.cz
Rozhodčí: František Pangerl, Jiří Šedivý
Vstupenky on-line: Ticketportal.cz