Výsledky mládežnických týmů o víkendu 22. 1. - 23. 1.
26. ledna 2022

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 22. 1. - 23. 1.

Po jedné výhře a jedné prohře zapsali mladoboleslavští hráči do tabulky 1. dorostenecké ligy. Turnaj dorosteneckého týmu White narušil covid, stejně tak nehráli mladší žáci Green, a tak se ve hře objevily v této kategorii tentokrát "jen" dva týmy Bolky. Přinášíme přehled výsledků s komentáři trenérů z uplynulého hracího víkendu 22. a 23. ledna.

1. liga dorostenců – skupina B

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - SOKOLI Pardubice 10:4 (2:2, 3:1, 5:1)
FBC Liberec - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black 2:1 (0:0, 1:1, 1:0)

Komentář trenéra Jiřího Stožického: V prvním zápase proti Pardubicím jsme si na úvod nedokázali poradit s vysunutým napadáním soupeře a rychle jsme prohrávali 0:2. Pak jsme začali hrát tak, jak jsme chtěli, díky čemuž jsme se dostávali do velkého množství protiútoků. Byli jsme i produktivní v koncovce a zaslouženě jsme vyhráli.

Proti Liberci nás čekal úplně jiný zápas, soupeř rád hraje na balonku a má naučené dvě, tři akce, ze kterých bývá nebezpečný. Na dorosteneckou ligu se jednalo o hodně taktické utkání, které v náš neprospěch rozhodla jedna zbloudilá střela. My sami jsme navíc několik slibných protiútoků nepřetavili v branky. Málokdy jmenuji, tentokrát udělám výjimku. V obou utkáních nás držel brankář Kopal, který předvedl nadstandardní výkony."

2. liga dorostenců - skupina 3 – B

Utkání Florbalová akademie MB - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White se bude dohrávat v náhradním termínu. 

Liga mladších žáků - skupina 3 – A – 1. koš

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - Panthers Praha 2009 4:3
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - ACEMA Sparta Praha RED 6:0
Prague Tigers White - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black 3:2
FbŠ Bohemians Praha 4 zelení - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black 3:3

Komentář trenéra Roberta Šmola: "O víkendu jsme se s mladšími žáky Black vypravili na turnaj do X3M Areny na Barrandově. I přes větší marodku jsme odehráli moc pěkná utkání. Nejprve se nám podařilo poprvé v letošní sezóně přehrát borce z Panterů 4:3 a následně Tim Menke vychytal další nulu oproti klukům ze Sparty (6:0). Martin Bucek se blýskl hattrickem. S defenzivně hrajícími Tigry jsme těsně podlehli a poslední zápas jsme uhráli remízu s velmi dobře hrajícím týmem FBŠ Bohemians. Zde opět vynikl Tim se svými parádními zákroky. Domů jsme se vraceli v dobré náladě a spokojení."

Liga mladších žáků - skupina 3 – A – 2. koš

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White - Black Angels 2009 0:11
FAT PIPE Florbal Chodov - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White 8:0
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White - Wizards SO Praha 10 orange 0:13
FBC Draci Říčany modří - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White 9:2

Komentář trenéra Radka Štěpánka: "Jsem rád, že i v této náročné době jsme se sešli, zahráli jsme si a mohli jsme udělat něco pro sebe a své zdraví. Tým White nastoupil do náročného domácího turnaje ve 2. koši, který byl nad naše síly. Máme však vytyčené body, na kterých musíme pracovat a přenést je do hry, abychom se zlepšili. Děkuji všem." 

Turnaj družstva Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Green v rámci Přeboru mladších žáků byl z důvodu mnoha omluvených týmů zrušen.