Výsledky mládežnických týmů o víkendu 29. 1. - 30. 1.
31. ledna 2022

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 29. 1. - 30. 1.

Během závěrečného lednového víkendu odehrál juniorský tým Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav pouze jedno ze dvou původně plánovaných utkání, soupeř z Pardubic totiž musel do karantény. A jak se dařilo družstvům elévů? To vše najdete v obvyklém souhrnu našeho mládežnického dění.

CE soutěž juniorů – CE liga

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - FBŠ Hummel Hattrick Brno 11:3 (2:1, 4:1, 5:1)

Komentář trenéra Martina Šáchy: "I přes výhru nemůžeme být spokojeni s naším výkonem. Po celý zápas jsme nebyli precizní v jednoduchých věcech a především naše nasazení bylo tak na padesát procent. Pozitivní je, že se náš výkon v průběhu zápasu zlepšoval především směrem k vytváření si šancí a začátek 3. třetiny vnímám jako nejlepší část utkání."

Zápas Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - SOKOLI Pardubice byl odložen kvůli karanténě týmu soupeře. 

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš

FBC Draci žlutí - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black 1:7
Black Angels 2011 - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black 6:1
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - FBC Kutná Hora-černí 5:6
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - Prague Tigers Orange 5:4

Komentář trenéra Tadeáše Chrousta: "V této těžké době jsme se sešli až v dalekých Čerčanech, abychom odehráli další elévský turnaj. V kombinované sestavě, kdy se v prvním koši objevili i hráči, kteří s takovým výkonnostním košem nemají zkušenosti, jsme odehráli čtyři pěkné zápasy. S bilancí dvou výher a dvou proher jsme nakonec odjížděli spokojeni. 

Jsem spokojený i s hrou, jakou jsme se prezentovali. Chyby, které jsme udělali, jsou nedílnou součástí vývojového procesu hráče. Určitě se musíme do příštích zápasů zlepšit ve věcech, které nedokážeme ovlivnit (rozhodčí, soupeř). Děkuji hráčům, kteří patří mezi lídry týmu, že pomohli méně zkušeným hráčům. Ti ovšem předvedli velmi bojovný výkon. Také děkuji rodičům za pomoc a podporu."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 5. koš

Black Angels 2012 white - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White 1:1
Florbal Jesenice - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White 7:1
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White - SK Dvojka Praha 11:4

Komentář trenéra Ondřeje Vaňka: "Zejména kvůli epidemické situaci byli všichni elévové sloučeni do jednoho týmu Black. V této situaci se nabízela příležitost pro kluky z přípravky, aby si vyzkoušeli florbal ve starší kategorii za tým White.

V prvním zápase jsme svedli tuhý boj proti Black Angels White, zápas s minimem střel na obou stranách skončil 1:1. Po krátké přestávce jsme nastoupili hned do dalšího zápasu proti čerstvé Jesenici, se kterou jsme udrželi krok jen v první půli. Kluci už zkrátka nemohli, s vyčerpáním přišla i psychická únava, nedařilo se nám bránění, ani založení útoku. Poslední zápas na turnaji jsme se ale už odpočatí pustili do útočení, začalo nám to tam konečně padat.

Výsledek 11:4 bereme jako odměnu za odmakaný turnaj, první vítězství v kategorii elévů je úspěch. Moc děkuju klukům za to, že se starších nezalekli a vybojovali dva cenné výsledky."