Po reprezentační přestávce v Karlových Varech
16. listopadu 2022

Po reprezentační přestávce v Karlových Varech

U nováčka nejvyšší soutěže začíná pro Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav superligový program po reprezentační přestávce vyplněné stříbrným mistrovstvím světa. Utkání v Hale míčových sportů v Karlových Varech začíná na sváteční čtvrtek 17. listopadu v 17.00 hodin.

Přesně 23 dnů se nehrála Livesport Superliga. Během třítýdenní přestávky se ocitli v záři reflektorů reprezentanti, kteří vybojovali stříbro na světovém šampionátu. Ve Švýcarsku u toho byla i mladoboleslavská pětice Lukáš Bauer, Jakub Gruber, Adam Hemerka, Lukáš Punčochář a Martin Tokoš.

V neděli navečer se dohrálo mistrovství světa a od čtvrtka už zase pokračuje nevyšší klubová soutěž. Mladá Boleslav nastoupí v Karlových Varech. „Během reprezentační přestávky jsme se zaměřovali na dvě konkrétní herní situace a je pro nás teď úkolem, abychom je z tréninku přenesli do superligového zápasu,“ řekl trenér Petr Novotný přes vystoupením na hřišti nováčka Livesport Superligy.

Karlovy Vary zahájily sezonu domácí výhrou 4:3 nad Pardubicemi, další dva body už zapsaly jen za prohry v prodloužení s Českou Lípou a po nájezdech na Vinohradech. Nováček je aktuálně poslední, ale odstupy ve spodní polovině tabulky jsou minimální. Nejproduktivnější karlovarskou dvojicí jsou Michalové Strachota (7+5) a Klápa (5+5).

Na utkání v lázeňském městě naváže Bolka sobotním domácím atraktivním zápasem proti Spartě. Začátek je v 19.00 hodin. On-line prodej vstupenek probíhá standardně na Ticketportalu. 

9. kolo Livesport Superligy 

FB Hurrican Karlovy Vary - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav 
Hraje se ve čtvrtek 17. listopadu od 17.00 hodin v HMS Karlovy Vary. 
Videopřenos: TVcom.cz 
Matchcenter: ceskyflorbal.cz
Rozhodčí: Tomáš Kostinek, Martin Reichelt      
Vstupenky on-line: Ticketportal.cz