Repríza semifinále, vicemistři světa v akci a Curney jako host
18. listopadu 2022

Repríza semifinále, vicemistři světa v akci a Curney jako host

Rozjíždějící se program Livesport Superligy po reprezentační přestávce servíruje mladoboleslavským florbalovým fanouškům lahůdku. V sobotu 19. listopadu od 19.00 hodin dojde na reprízu jarního semifinále play-off, ve kterém Bolka po tuhém boji vyřadila Spartu. V akci se může představit až sedm vicemistrů světa z nedávného světového šampionátu a poprvé od letního přestupu dorazí jako host Jiří Curney.

Superligové týmy už si odškrtnuly první zápas po mistrovství světa. Boleslav zvítězila u nováčka soutěže v Karlových Varech 8:4, i Sparta měla papírově slabšího soka a v pražském derby doma zdolala Vinohrady 7:5. 

Vyhrát v sobotu bude pro oba týmy jistě daleko poutavějším lákadlem, florbalisté Boleslavi a Sparty se totiž utkají poprvé od jarního střetu v semifinále play-off, odkud prošla do Superfinále Boleslav a následně získala svůj třetí mistrovský titul.

Tehdy u toho ještě byl Jiří Curney na straně vítězů, v sobotu přijede do Boleslavi jako soupeř, protože mezi sezonami do Sparty přestoupil. 

„Myslím si, že lákadel, proč přijít v sobotu na florbal, mají fanoušci spoustu. Těšíme se na kvalitní zápas,“ přikyvuje boleslavský trenér Petr Novotný.

A nezapomínejme, že v akci se může představit až sedm vicemistrů světa. Na boleslavské straně Lukáš Bauer, Jakub Gruber, Adam Hemerka, Lukáš Punčochář a Martin Tokoš. Na straně Sparty Martin Beneš a Mikuláš Krbec. Všem reprezentantům bude patřit slavnostní úvod, proto přijďte včas. 

Florbalovou sobotu můžete zahájit v Městské sportovní hale už v 15.30 hodin, protože právě v tento čas začíná souboj Mladé Boleslavi s Bohemians v rámci juniorské ligy. 

10. kolo Livesport Superligy 

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - ACEMA Sparta Praha
Hraje se v sobotu 19. listopadu od 19.00 hodin v MSH Mladá Boleslav. 
Videopřenos: TVcom.cz 
Matchcenter: ceskyflorbal.cz
Rozhodčí: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora    
Vstupenky on-line: Ticketportal.cz (90 Kč)
Vstupenky na pokladně MSH: v den zápasu hodinu před startem utkání (100 Kč)