Vstupenky na 6. semifinále jsou v prodeji
3. dubna 2023

Vstupenky na 6. semifinále jsou v prodeji

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav spustil on-line prodej vstupenek na 6. semifinále play-off Livesport Superligy proti Tatranu Střešovice. Hrát se bude v pátek 7. dubna od 19.00 hodin v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi. Vstupenky jsou k dispozici v prodejní síti Ticketportal.

VSTUPENKY ON-LINE NA TICKETPORTALU

Vstupenky v on-line prodeji stojí 100 Kč. Na pokladně Městské sportovní haly, která otevírá vždy hodinu před utkáním, pořídíte lístky za 150 Kč.

Boleslavský klub doporučuje fanouškům využít on-line prodej co nejdříve. Zájem o semifinálové bitvy Bolky s Tatranem je obrovský a s ohledem na vrcholící sérii může být ještě vyšší. Na domácí víkendové zápasy Bolky přišlo vždy přes 750 diváků. 

Stav série je nyní 2:2. Pátý zápas hostí Tatran Střešovice ve středu 5. dubna od 19.00 hodin v pražských Řepích a je jisté, že v pátečním šestém utkání v Mladé Boleslavi bude mít jeden z týmů postupový mečbol. 

6. semifinále play-off Livesport Superligy

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - Tatran Střešovice
pátek 7. dubna, 19.00, MSH Mladá Boleslav
On-line prodej vstupenek na Ticketportalu: 100 korun

Prodej vstupenek na pokladně MSH: 150 korun (pokladna otevírá hodinu před utkáním)

Informace pro fanoušky hostujících týmů

Pro fanoušky hostů s výraznými symboly hostujícího klubu (bundy, mikiny, trika, dresy, čepice, šály, transparenty atd.) a diváky aktivně povzbuzující hostující mužstvo je vyhrazen sektor E, jehož dostatečnou kapacitu pořadatel vyhradil v souladu se soutěžním řádem hostujícím fanouškům. Do hostům vyhrazeného sektoru E naopak nebudou vpuštěni diváci s výraznými symboly domácího klubu a aktivně povzbuzující domácí mužstvo. Pořadatelská služba může bez náhrady znehodnotit vstupenku a odepřít vstup do hlediště divákům, kteří nebudou respektovat výše uvedené pokyny.

VSTUPENKY ON-LINE NA TICKETPORTALU