Šesté semifinále je vyprodané
7. dubna 2023

Šesté semifinále je vyprodané

Šesté utkání semifinálové série play-off Livesport Superligy mezi týmy Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav a Tatran Střešovice je vyprodané. Své majitele má všech 612 míst na sezení i 188 vstupenek na stání.

Prodej v siti Ticketportal byl ukončen a žádné vstupenky již nebudou v prodeji ani na pokladně Městské sportovní haly před utkáním. Utkání začíná v 19.15 hodin a vysílá jej v přímém přenosu ČT sport. 

Prosíme všechny fanoušky se vstupenkami, aby dorazili do Městské sportovní haly s dostatečným předstihem před začátkem utkáním, čímž společně předejdeme vzniku front u vstupu.

Organizační pokyny pro fanoušky

  • Maximální kapacita MSH pro 6. semifinále play-off je 800 diváků
  • Pro fanoušky Bolky jsou vyhrazeny sektory A, B, C, D a příslušné prostory na stání nad těmito sektory
  • Pro fanoušky Tatranu Střešovice je vyhrazen sektor E a příslušný prostor na stání nad tímto sektorem. Jedná se o 10% kapacity dle soutěžního řádu (72 míst na sezení v sektoru E a prostor na stání nad sektorem E)
  • Z bezpečnostních důvodů není možné, aby fanoušci aktivně podporující hostující tým (bundy, mikiny, trička, dresy, čepice, šály, bubny, vlajky atd.) seděli a stáli mimo jim vyhrazený sektor. Do sektoru E naopak nebudou vpuštěni fanoušci domácího týmu.
  • Tyto informace jsou uvedeny i při nákupu vstupenky v on-line prostředí Ticketportalu a na webu pořadatele
  • Fanoušci aktivně podporující své týmy (bundy, mikiny, trička, dresy, čepice, šály, bubny, vlajky atd.) mimo jim vyhrazené prostory budou z bezpečnostních důvodů do tohoto vyhrazeného prostoru přesunuti. V případě jeho plné kapacity jim bude odepřen vstup do hlediště, aby se předešlo případným konfliktům
  • Děkujeme za respektování těchto bezpečnostních opatření.