Výsledky mládežnických týmů o víkendu 21. a 22. října
24. října 2023

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 21. a 22. října

Nejstarší mládežnické kategorie Bolky měly o tomto víkendu volno, ale „mladší pušky“ za Mladou Boleslav srdnatě bojovaly.

Liga mladších žáků - skupina 3

              Převýběr.CZ Florbal MB Black - Prague Tigers White 4:1
              Kanonýři Kladno modří - Převýběr.CZ Florbal MB Black 1:2

              BLACK ANGELS 2011 - Převýběr.CZ Florbal MB Black 2:3
              Převýběr.CZ Florbal MB Black - ACEMA Sparta Praha RED 2:3

              Komentář trenéra Romana Balcara: „Třetí turnaj tentokrát pořádali Black Angels a tak jsme vyrazili do čakovické arény. Soupeřili jsme s Kladnem, se Spartou, Black Angels a Tigers Praha a vyšlo nám to tak dobře, že jsme se probojovali do čela ligy mladších žáků. Předvedený výkon na hřišti nebyl v úvodu proti BA vůbec dobrý a dlouhou dobu jsme se hledali. Závěr jsme senzačně otočili z 0:2 na výhru 3:2. Další utkání byla jako přes kopírák a pořád jsme museli soupeře výsledkově dohánět. Odměnou za bojovnost s Kladnem nám byla výhra, ale stíhací jízda se Spartou už nevyšla. V závěru turnaje se již projevila na hráčích únava a byl to souboj vůlí, ve kterém jsme přetlačili Tigers Praha 4:1, kteří vůbec nehráli špatně a zavítají 11.11. spolu se Spartou, Kladnem a Tatranem do Boleslavi na turnaj, který pořádáme v NMSH. Tímto vás zvu na jistě zajímavou podívanou.“

              Přebor mladších žáků - skupina 3

              Orka Čelákovice white - Předvýběr.CZ Florbal MB White 7:3
              Předvýběr.CZ Florbal MB White - Kanonýři Kladno černí 4:7

              ACEMA Sparta Praha BLACK - Převýběr.CZ Florbal MB White 7:4
              Převýběr.CZ Florbal MB White- PANTHERS Praha WHITE 10:4

              Komentář trenéra Romana Balcara: „Přebor mladších žáků pokračoval třetím turnajem tentokrát v Rudné u Prahy. Podařilo se nám udržet tým ve třetím výkonnostním koši a sehráli jsme utkání proti Orce, Kladnu a Spartě Praha, ve kterých jsme sice nevyhráli, ale předváděli jsme velmi bojovné výkony. Dali jsme možnost zahrát si našim elévům pětkový florbal a kluci předvedli hezký florbal. V závěru jsme porazili Panthery vysoko 10:4 a tento úspěch a pěknou hru ocenili i diváci v hledišti."

              Soutěž mladších žáků 3+1 - skupina 3

              FBC Pitbulls Kolín - černí - Florbal MB Akademie Kněžmost 5:2
              Florbal MB Akademie Kněžmost - SummerCamps Tatran Střešovice 4:14
              Florbal MB Akademie Kněžmost - Florbal Pro Beroun - Zdice 0:7


              Komentář trenéra Zdeňka Chlupa: „Máme za sebou teprve třetí turnaj našeho týmu po jeho založení. Jsem hrdý nejen na to, co se nám společně podařilo vybudovat, ale především na chlapce, jakým způsobem se prezentují, i když to nemají jednoduché. Hrajeme stále proti starším chlapcům, kteří začínali s florbalem například v pěti letech. Jsem moc rád, že na turnaji všichni nakonec mohli odehrát čtyři zápasy a sbírat tak další cenné minuty a zkušenosti na hřišti. Soustředíme se na správné střídání, sebevědomí a zlepšování v technice s florbalovou holí a přepínání do obrany. Na těchto bodech budeme dále do zimy pracovat. Našim chlapcům nechybí bojovnost, srdce, zápal pro hru a navíc radost z každého momentu na hřišti. Navíc dnes měli chlapci nejlepší fanklub v tělocvičně a za to vám patří rodičům velké díky.“

              Liga přípravek 3+1 - skupina 3

              Floorball Club FALCON black - Předvýběr.CZ Florbal MB Black 3:8
              ACEMA Sparta Praha BLACK - Předvýběr.CZ Florbal MB Black 5:2
              Předvýběr.CZ Florbal MB Black - Prague Tigers Grey 13:5
              Předvýběr.CZ Florbal MB Black- FAT PIPE Traverza Chodov 6:6


              Komentář trenéra Václava Mlsny: „V sobotu jsme se zúčastnili dalšího ligového turnaje. V prvním utkání jsme předvedli pěkný výkon a zaslouženě vyhráli nad domácím týmem Falcon. Ve druhém zápase jsme hráli proti Spartě. Bohužel nám chybělo nasazení a prohráli jsme. Kluci možná měli ještě v hlavách porážku od stejného soupeře z minulého turnaje, to nás trochu svazovalo. V dalším zápase jsme sice soupeře porazili vysokým rozdílem, ale náš výkon nebyl ideální. Z celého turnaje musím vyzdvihnout poslední utkání proti Traverze Chodov. Tento zápas měl úplně všechno. Oba týmy předváděly skvělý florbal. Celý zápas byl hodně vyrovnaný. Skvělou atmosféru vytvořili fanoušci obou týmů. Myslím si že výsledná remíza 6:6 byla zasloužená pro oba celky. Věřím že si v sezóně zahrajeme více takovýchto zápasů. Přesně tyto zápasy nás zlepšují. Na závěr chci pochválit kluky za předvedenou hru a rodiče za skvělou podporu.”

              Liga přípravek 3+1 - skupina 3

                          Předvýběr.CZ Florbal MB White- OC Šestka Tatran Střešovice 2:8
                          Viking TJ Kobylisy - Předvýběr.CZ Florbal MB White 4:1
                          SK Florbal Benešov -Předvýběr.CZ Florbal MB White 7:1

                          Předvýběr.CZ Florbal MB White - Prague Tigers White 5:2

                          Komentář trenéra Tomáše Feigla:„Tým White naší přípravky vyrazil na další turnaj své kategorie do Benešova. Hned první zápas začal pěkně zostra proti Tatranu a nás poslal po minutě hry do vedení Dan Tomáš. Střešovice postupně převzaly otěže zápasu do svých rukou a my se nakonec museli sklonit lepšímu soupeři po statečném výkonu. Bojovnost nás zdobila i v zápasech s Kobylisy a Benešovem. I v těchto zápasech byl soupeř o něco lepší a na vítězství jsme si tak museli počkat až do posledního zápasu proti Tigers. Tam jsme si užili výhru 5:2 a odjížděli z turnaje s úsměvem na rtech. Nadšení a touhu hrát s chutí za jakéhokoliv výsledku byly krásnou odměnou pro všechny skvělé rodiče, kteří s dětmi vážili dlouhou cestu do Benešova.

                          Liga přípravek 3+1 - skupina 3

                                      Předvýběr.CZ Florbal MB Blue - BLACK ANGELS MINI 6:5
                                      Florbalová akademie MB- zelení - Předvýběr.CZ Florbal MB Blue 2:3

                                      Předvýběr.CZ Florbal MB White- FbŠ Bohemians DDM Praha 7 6:8


                                      Komentář trenéra Petra Novotného„Máme za sebou povedený turnaj v hezké hale. Do hry jsme zapojili patnáct hráčů, mezi nimiž byla opět řada nováčků. Dvě těsné výhry doplnila jedna porážka s velmi dobře hrající Bohemkou. V bráně se vystřídali tři různí brankáři. Příště již jen vyřešit, abychom na střídačce tolik nerozlívali pití a vše bude skvělé. (úsměv) Těšíme se na další turnaj."

                                      Liga přípravek 3+1 - skupina 3

                                                  FBC Kutná Hora - bílí - Florbal MB Akademie Kosmonosy 4:6
                                                  Florbal MB Akademie Kosmonosy - Tigers TJ Sokol Nehvizdy 1:4

                                                  Floorball Club FALCON blue - Florbal MB Akademie Kosmonosy 5:3


                                                  Komentář trenéra Jakuba Bíny: „Máme za sebou další turnaj. Jsem rád, v jakém počtu jsme se sešli. Nálada byla skvělá a dali jsme spoustu hezkých gólů. Každým zápasem se učíme a získáváme spoustu zkušeností. Těším se na další zápasy!“

                                                  Zpracoval: Karel Schamberger