V únoru proběhne seminář pro trenéry s Joonasem Naavou
24. ledna 2024

V únoru proběhne seminář pro trenéry s Joonasem Naavou

Jak vypadá příprava na superligový zápas od A do Z? Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav chystá pro trenéry první seminář v rámci série interního vzdělávání. Téma úvodního semináře zní Za oponou superligy: Klíč k perfektní přípravě. Seminář v angličtině povede Joonas Naava a probíhat bude přímo v rámci domácího superligového utkání proti FBC ČPP Bystroň Group Ostrava v sobotu 10. února.

Seminář začíná v 18.00 hodin, tedy hodinu před utkáním. Trenéři stráví 30 minut před zápasem přímo v trenérské šatně superligového týmu Bolky. Od 19.00 hodin následuje společné sledování zápasu Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - FBC ČPP Bystroň Group Ostrava, během kterého budou mít trenéři i speciální úkol. Po utkání pak bude následovat přibližně 90minutová debata, během níž trenéři mimo jiné proberou, jak se dařilo plnit strategii a cíle pro dané utkání. 

Maximální kapacita semináře je 12 míst, která jsou primárně určena pro trenéry Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav (přihlašování probíhá interně). Pokud vás tento seminář zaujal a chtěli byste se také zúčastnit, můžete kontaktovat sportovního manažera klubu Marka Chlumského (chlumsky@florbalmb.cz, 724 881 729).