Výsledky mládežnických týmů o víkendu 2. a 3. března
5. března 2024

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 2. a 3. března

Vysoké výhry našich dorostenců, ale také zápasy starších žáků a elévů. To vše v mládežnickém souhrnu z víkendu 2. a 3. března v podání družstev Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav.

1. liga dorostenců

FbC Hradec Králové - Předvýběr.CZ Florbal MB 2:10
Předvýběr.CZ Florbal MB - Florbal Primátor Náchod 11:3

Komentář trenéra Miroslava Vybírala: "Rád bych začal hodnocení tím, že mě baví spolupráce nejen s týmem dorostenců, ale hlavně s koučem Kubou Bínou. Každým tréninkem rosteme a pracujeme na detailech, které z nás dělají silnější tým. V rámci naší spolupráce jsme si společně s hráči nastavili cestu do konce sezony a pracujeme na ní. Právě ve srovnání s posledním turnajem jsme udělali kus práce, ale kus práce nás ještě čeká. Kdybych měl hodnotit odehraný turnaj, tak největší radost mi udělala třetí třetina proti Náchodu, kdy jsme ukázali sílu v rámci florbalových dovedností a týmového fungování. Byl to krásný zážitek a doufám, že na něj navážeme do dalšího utkání. Děkuji a pojďme pokračovat v dobré práci!"

Liga starších žáků

Předvýběr.CZ Florbal MB Black vs. Panthers Praha BLACK 4:4
Předvýběr.CZ Florbal MB Black vs. Autopronajem Tatran Střešovice 4:1
Předvýběr.CZ Florbal MB Black vs. FbŠ Bohemians DDM Praha 7 2:7

Komentář trenéra Miroslava Vybírala: „Mám velkou radost, že jsme od posledního turnaje naši hru posunuli kupředu a dostavily se první výsledky. Samozřejmě je ještě spousta věcí, které musíme zlepšit, ale myslím si, že jsme na dobré cestě. Pokud bych měl zmínit jednu věc, na které musíme rozhodně pracovat, tak je to kondice. K blížícímu se závěru sezony s vyvrcholením na MČR musíme zvládat nejen náročné zápasy, ale musíme vydržet konce zápasů/ konec turnaje. Děkuji hráčům za předvedený výkon na turnaji a realizačnímu týmu za skvěle odpracované dva týdny. MAKÁME!“

Přebor starších žáků

Předvýběr.CZ Florbal MB White vs. ACEMA Sparta Praha PM 1:1
ACEMA Sparta Praha YELLOW vs. Předvýběr.CZ Florbal MB White 1:5
Předvýběr.CZ Florbal MB White vs. FAT PIPE Traverza Mukařov 4:3
Tigers TJ Sokol Nehvizdy vs. Předvýběr.CZ Florbal MB White 5:1

Komentář trenéra Radka Štěpánka: „V Praze na Barrandově jsme se setkali se čtyřmi vyrovnanými týmy, jako je Sparta, Traverza Mukařov a Nehvizdy, což jsou naši tradiční soupeři, se kterými se často setkáváme a soupeříme o výhry.

Náš tým svojí bojovnosti a hrou potvrdil, že když chceme, dovedeme vybojovat dobrý výsledek. Dvě výhry, jedna remíza a jedna prohra. Celkově turnaj hodnotím pozitivně a celý tým chválím. Velké děkuji patří i brankářce Anně Lochmanové, která svým výkonem držela tým a pomohla mu k dobrému výsledku.“

Liga starších žáků

FBK Fat Pipe Vosy Praha - Florbal MB Akademie Luštěnice 1:8
SK Dvojka Praha - Florbal MB Akademie Luštěnice 0:6
Sokol Rudná - Florbal MB Akademie Luštěnice 1:6

    Komentář trenéra Lubomíra Krkošky: Bude doplněn.

    Liga elévů 3+1 - skupina 3

                Předvýběr.CZ Florbal MB Black - Tatran Střešovice 3:3
                ACEMA Sparta Praha WHITE - Předvýběr.CZ Florbal MB Black 6:10
                BLACK ANGELS 2013 - Předvýběr.CZ Florbal MB Black 2:2
                Předvýběr.CZ Florbal MB Black - Floorball Club FALCON black 15:1

                Komentář trenéra Václava Mlsny: „O víkendu jsme vyrazili na další ligový turnaj do Letňan. Já osobně jsem se na turnaj těšil, jelikož v týmu nastupují hráči, které jsem vedl již v přípravce a byl jsem zvědavý, jaký posun v kategorii elevů, pod vedením trenéra Tadeáše Chrousta a jeho realizačního týmu, kluci udělali. Musím říct, že jsem byl mile překvapen. V týmu se objevilo několik hráčů, pro které to byl první turnaj v 1. koši a musím říct, že se s tím skvěle popasovali. V prvním utkání jsme narazili na Black Angels. Kluci měli za úkol hned napadat jejich rozehrávku po ztrátě balónu. To se nám hodně dařilo a vytvářeli jsme si díky tomu spoustu šancí a soupeře jsme vůbec nepustili k balónku. Bohužel jsme ale ztroskotali na vynikajícím gólmanovi. Soupeř naopak z několika málo šancí dokázal vstřelit dva góly. My jsme to ale nezabalili a dokázali vyrovnat. Zápas skončil remízou, ačkoliv více ze hry jsme měli my. V druhém zápase nás čekal Tatran. V utkání jsme navázali na dobrý výkon z prvního zápasu a ještě ho o kousek zlepšili. Díky tomu jsme šli do vedení 3:0. Bohužel pak jsme si dali nešťastný vlastní gól. Nakonec soupeř díky hře bez gólmana dokázal chvilku před koncem vyrovnat. Další remíza, ale opět jsme předvedli skvělý výkon. Ve třetím zápase, který měl opět skvělé tempo, jsme dokázali soupeře porazit a vyhráli jsme nad Spartou. V posledním zápase jsme se utkali s týmem Falcon. Kluci opět zahráli skvěle. Nadstavbou tomu bylo, že jsme si konečně začali více nahrávat. Díky tomu jsme soupeře rozebrali a jasně vyhráli 15:1. Všechny hráče chci pochválit za skvělou reprezentaci klubu. Troufám si říct, že ve všech zápasech jsme byli lepší díky našemu nasazení, dovednostem a týmovosti. Také chci poděkovat rodičům za podporu."

                Liga elévů 3+1 - skupina 3

                ACEMA Sparta Praha YELLOW - Předvýběr.CZ Florbal MB White 1:4
                FbŠ Bohemians Praha 4 černí - Předvýběr.CZ Florbal MB White 4:9
                Předvýběr.CZ Florbal MB White - Prague Tigers White 7:4
                Předvýběr.CZ Florbal MB White - FBK Fat Pipe Vosy Praha 6:4

                Komentář trenéra Ondřeje Vaňka: „V sobotu jsme se setkali na hale ve Zbraslavi po více jak měsíci k dalšímu turnaji elévů. V zápasech jsme předváděli hezký florbal. Vytvořili jsme si spoustu šancí. Kluci se snažili plnit naše pokyny a ve hře to bylo vidět. Odměnou nám bylo, že jsme vyhráli všechny čtyři zápasy. Poděkování patří také rodičům, kteří kluky podporovali v průběhu celého turnaje. "

                Liga elévů 3+1 - skupina 3

                            Předvýběr.CZ Florbal MB Blue - FBC Pitbulls Kolín - zlatí 4:4
                            DDM Horní Počernice Orka - Předvýběr.CZ Florbal MB Blue 7:3 
                            TJ Sokol Petrovice I. - Předvýběr.CZ Florbal MB Blue 4:6 
                            Floorball Club FALCON blue - Předvýběr.CZ Florbal MB Blue 7:2

                            Komentář trenéra Jana Vocáska: „Po delší herní pauze jsme se vydali na turnaj do blízkých Čelákovic. První zápas nás čekal s Kolínem. Nezačali jsme dobře, prohrávali jsme, ale dvě minuty před koncem jsme dali tři góly a nakonec jsme remizovali. Musím všechny hodně pochválit za týmovou hru. Druhý zápas jsme sice nevyhráli, ale herně jsme byli dobří. Třetí zápas byl s týmem Petrovic, se kterým jsme statečně bojovali. Moc jsme se snažili, ale prohrávali jsme o hodně gólů. Nakonec jsme si hecli a výhra byla naše. Poslední zápas jsme hráli pěkný florbal, přihrávky, střelba nám šla, ale nepodařilo se dát góly. Moc děkuji rodičům za fandění a příjemnou atmosféru."


                            Zpracoval: Karel Schamberger