Výsledky mládežnických týmů o víkendu 23. a 24. března
27. března 2024

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 23. a 24. března

Junioři v semifinálové sérii s Vítkovicemi dvakrát prohráli na jejich půdě a v pátek budou odvracet mečbol. Naopak dorostenci i přes nedělní prohru s týmem FBC Skuteč postoupili dále. Hráli také naši elévové.

CE liga juniorů - play-off semifinále

1. SC. TEMPISH Vítkovice - Předvýběr.CZ Florbal MB 4:0

Komentář trenéra Tomáše Feigla: „Z naší strany absolutně bezkrevný výkon, ani jsme se nepřiblížili našemu běžnému tréninkovému výkonu natož tomu zápasovému.“

1. SC. TEMPISH Vítkovice - Předvýběr.CZ Florbal MB 11:3

Komentář trenéra Tomáše Feigla: „Víkend nás nezastihl v ideálním rozpoložení. Ač v nás výsledek první třetiny mohl budit dojem, že v Ostravě můžeme něco uhrát, domácí nikoho nenechali na pochybách, kdo je pánem tohoto dvojzápasu. Nezbývá nám než se dobře připravit přes týden a v pátek se pokusit sérii v domácím prostředí zdramatizovat. Děkujeme domácím za utkání.“

1. liga dorostenců

FBC Skuteč - Předvýběr.CZ Florbal MB 1:5

Komentář trenéra Miroslav Vybíral: "Nás podržely nestandartní situace a dobrý výkon brankáře. Odvážíme si domů dobrý výsledek, ale ještě není hotovo. Budeme chtít být lepší v osobních soubojích a dát více gólů ze hry 5 na 5. Dobře se na to připravíme."

Předvýběr.CZ Florbal MB - FBC Skuteč 3:4

Komentář trenéra Jakuba Bíny: " Těžké hodnotit. Budeme na tohle chtít rychle zapomenout a od příštího dne začít makat na trénincích. Od druhé třetiny byla Skuteč lepší. Hráči dnes nevnímali a na hřišti si to dělali furt po svém. Čeká nás teď pořádná dřina. Gratuluji soupeři k dnešní výhře a děkujeme za celou sérii."

2. liga dorostenců

Předvýběr.CZ Florbal MB B - FBC Kutná Hora 6:5
Floorball Club FALCON - Předvýběr.CZ Florbal MB B 6:2

Komentář trenéra Pavla Boušky: Bude doplněn.

Liga elévů 3+1 - skupina 3

              Předvýběr.CZ Florbal MB Black - BLACK ANGELS 2013 5:1
              ACEMA Sparta Praha WHITE - Předvýběr.CZ Florbal MB Black 2:3
              Tatran Střešovice - Předvýběr.CZ Florbal MB Black 5:5
              Předvýběr.CZ Florbal MB Black - OLYMP FLORBAL Apollon 8:0

              Komentář trenéra Ondřeje Vaňka: "Na domácím turnaji jsme odehráli všechny 4 zápasy na dobré sportovní úrovni. Chvalitebně jsme zvládli vítězný zápas se Spartou, který jsme museli otáčet ze stavu 0:2. Naopak se silným Tatranem nám koncovka nevyšla, ztratili jsme vedení o 2 branky a nakonec v celkově výborném zápase remizovali.

              Děkuji klukům za předvedené výkony. Dobrou turnajovou atmosféru podpořilo skvělé fandění kamarádům na vedlejším hřišti. Přidali se i rodiče, díky! Děkujme také všem za ochotu a pomoc s organizací turnaje!"

              Liga elévů 3+1 - skupina 3

              Florbal Jesenice - Předvýběr.CZ Florbal MB White 9:2
              OLYMP FLORBAL Herkules - Předvýběr.CZ Florbal MB White 5:2
              Předvýběr.CZ Florbal MB White - Vlci TATRAN Kostelec nad Č.L. 6:0
              Předvýběr.CZ Florbal MB White - FBK Fat Pipe Vosy Praha 11:5

              Komentář trenéra Roberta Šmola: „O víkendu jsem měl možnost se zúčastnit se turnaje Elévů WHITE přímo v Mladé Boleslavi. Turnaj jsme pořádali a tak jsme se sešli dříve, abychom vše pomohli nachystat. Celkem jsme odehráli čtyři vynikající zápasy. Nejprve jsme si zahráli proti hráčům z Jesenic a i přes výsledek 9:2 jsme se pořádně zapotili. Následně jsme padli s Olympem 2:5, ale musel jsem hráče pochválit za přístup, kdy i v nepříznivé situaci se snažili utkání zvrátit a předvedli perfektní nasazení. V dalším zápase proti Vosám (11:5) si Petr Urban připsal svůj první hattrick, gratulujeme. Poslední zápas s Vlky jsme vyhráli překvapivě jednoznačně, i když Vlci byli do té doby neporaženi. Možná to bylo krásným fanděním našich Blacků, které v choreu doplňovala celá tribuna. V posledním zápase jsme si tak zajistili celkové prvenství na turnaji. Celý tým hrál velmi dobře, ale rád bych vypíchl zejména výkon Tomáše Dvořáka, Jakuba Peči či Davida Vorla."

              Liga elévů 3+1 - skupina 3

                          Předvýběr.CZ Florbal MB Blue - FBC Pitbulls Kolín - zlatí 5:1
                          DDM Horní Počernice Orka - Předvýběr.CZ Florbal MB Blue 5:8 
                          SK Dvojka Praha - zelení - Předvýběr.CZ Florbal MB Blue 6:7 
                          Florbalová akademie MB C - Předvýběr.CZ Florbal MB Blue 3:6

                          Komentář trenéra Jana Vocáska: „V neděli jsme se vydali na zápasy do Čelákovic. Úvodní zápas jsme herně zvládli výhrou, všichni hráči makali. Druhý zápas nás čekal domácí soupeř Orka, kde jsme předváděli moc pěkný florbal a výhra byla naše. Třetí zápas byl Kolín kde jsme chtěli vyhrát a do první půle hry to bylo 1:1, ale druhá půle byla naše a třetí výhra byla naše. Potom o větší pauze mezi zápasy jsme se hecli, že chceme vyhrát celý ligový turnaj stála proti nám Florbalová Akademie C. Všichni makali a tlačili jsme soupeře a vybojovali jsme čtvrtou výhru po sobě. Musím všechny moc pochválit za odvedenou hru. Děkuji rodičům za fandění a super atmosféru."


                          Zpracoval: Karel Schamberger