Výsledky mládežnických týmů o víkendu 10.11. - 11.11.
12. listopadu 2018

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 10.11. - 11.11.

Druhý listopadový víkend nebyl pro mládežnické týmy Technology Florbal Mladá Boleslav tolik nabitý jako ten předchozí, ale rozhodně nebyl méně zajímavý. Týmy starších žáků a elévů se ve svých kategoriích předvedly velice úspěšně. Výsledky, komentáře trenérů a fotky naleznete v článku.

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 1. koš (11.11.)

Technology Florbal MB Black - ACEMA Sparta Praha 4:4
Prague Tigers - Technology Florbal MB Black 4:8
FAT PIPE FLORBAL CHODOV - Technology Florbal MB Black 5:4

Komentář trenéra Radima Křenka: "Chtěli jsme navázat na předchozí herně i výsledkově povedený turnaj, což se nám povedlo jen z části. Výsledkově jsme turnaj zvládli s konečným druhým místem, takže spokojenost. Herní stránku provázely velké výkyvy. Nicméně víme na čem pracovat a věřím, že se zlepšíme."

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 6. koš (11.11.)

Technology Florbal MB White - Florbal Jesenice 2:1
FBC Kutná Hora - Technology Florbal MB White 3:3
OLYMP FLORBAL Zeus - Technology Florbal MB White 4:5pn

Komentář trenéra Jakuba Bíny: "Turnaj hodnotím kladně. Zahráli jsme si tři vyrovnané zápasy. Špatné chvíle se s těmi dobrými střídaly jak na houpačce, takže máme stále na čem pracovat. Ale vždy jsme úspěšně zvládli koncovku zápasu a díky tomu jsme ani jednou neprohráli a vybojovali si po nájezdech zasloužené třetí místo."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš (10.11.)

Technology Florbal MB Black - ACEMA Sparta Praha RED 7:10
Wizards DDM Praha 10 gold - Technology Florbal MB Black 4:13
Technology Florbal MB Black - Floorball Club FALCON black 11:6

Komentář trenéra Tomáše Hajného: "Sobotní turnaj nezastihl některé hráče v týmu elévů Black se střeleckou formou a to byl základ našeho umístění až na celkovém třetím místě. V prvním zápase nás hráči Sparty vyučili ve střelecké produktivitě a po celý zápas jsme tahali bohužel za kratší konec a zaslouženě prohráli. Od druhého zápasu se naše produktivita nejen střelecká, ale i herní disciplína zlepšila a týmu Wizards jsme nadělili dvouciferný příděl branek. V zápase o umístění kluci ukázali, že patří do prvního koše a skončili na konečném třetím místě. Chtěl bych touto cestou poděkovat rodičům a organizátorům z klubu za pomoc s pořádáním turnaje. Po celou dobu v hale panovala dobrá atmosféra nejen na hřišti tak i v hledišti."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš (10.11.)

Floorball Club FALCON black - Technology Florbal MB Green 7:7
Technology Florbal MB Green - Florbalová akademie MB červení 4:10
Technology Florbal MB Green - Wizards DDM Praha 10 gold 12:4

Komentář trenéra Luboše Krkošky: "Kluky musím pochválit za to, jak k zápasům přistoupili. Po vybojované remíze a jedné prohře jsme si v posledním zápase zlepšili střeleckou chuť. Děkuji rodičům za podporu."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 2. koš (10.11.)

Technology Florbal MB White - Sokol Kralovské Vinohrady 7:2
Technology Florbal MB White - FBC Draci Čerčany 4:8
Technology Florbal MB White - OLYMP FLORBAL Poseidon 4:12

Komentář trenéra Tadeáše Chrousta: "Tento turnaj nás nezastihl v ideální sportovní formě. Před prvním zápasem jsme si kladli ten nejvyšší cíl - postoupit do vyššího koše. Po celou dobu turnaje jsme se trápili v koncovce. Přesto klukům děkuji a věřím, že je tento výsledek bude motivovat do další práce a chuti se zlepšovat. Zároveň děkuji rodičům za jejich podporu a pozitivní přístup."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 2. koš (10.11.)

Technology Florbal MB Blue - FBC Kutná Hora 6:6
Technology Florbal MB Blue - OLYMP FLORBAL Poseidon 6:8
Technology Florbal MB Blue - Sokol Královské Vinohrady 11:3

Komentář trenéra Tadeáše Chrousta: "V prvním zápase proti Kutné Hoře jsme zaspali začátek a brzo jsme prohrávali. Později se kluci dostali do tempa a hrál se rychlý florbal. Kluci zaslouží pochvalu za to, jak v zápase příkladně bojovali. Ve druhém zápase se nám nedařilo a museli jsme hrát zápas o setrvání ve druhém koši. V posledním zápase proti Vinohradům jsme si zastříleli a aspoň trochu si zlepšili dojem z turnaje. Děkuji klukům za jejich přístup a rodičům za podporu."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 6. koš (10.11.)

OLYMP FLORBAL Herkules - Technology Florbal MB Orange 2:10
Technology Florbal MB Orange - Florbalová akademie MB Skalsko 7:0
Technology Florbal MB Orange - SK Florbal Benešov II. 11:1

Komentář trenéra Daniela Korycha: "Za sobotní výkon musím kluky pochválit. Naše hra na balonku se velice zlepšila a díky tomu jsme si mohli vypracovat krásné útočné akce. Zlepšili jsme i obrannou část hry, kdy jsme soupeřům nedávali čas ani prostor něco s balonkem vymyslet. Nakonec bych ještě chtěl vyzdvihnout výkony dvou přípravkářů a to Viléma Holečka a Ondřeje Suchého, kteří přispěli k našemu vítězství. Jen tak dál."