Výsledky mládežnických týmů o víkendu 11.5.-12.5.
15. května 2019

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 11.5.-12.5.

O víkendu 11.5. – 12.5. se konala první část mládežnického turnaje Tatran Cup, konkrétně pro elévy a mladší žáky, kterého se zúčastnily i týmy Technology Florbal MB. Jak si vedli, naleznete v článku, včetně komentáře trenérů.

Tatran Cup - kategorie elévové

Základní skupina:
FBC Liberec - Technology Florbal MB 7:3
Prague Tigers - Technology FlorbalMB 11:2
Sparta Praha - Technology FlorbalMB 7:5
Tatran White - Technology FlorbalMB 0:13

Zápas o sedmé místo:
Tatran Red - Technology Florbal MB 2:6

Komentář trenéra Tadeáše Chrousta: "Do turnaje jsme vstupovali s očekáváním a jako obhájce stříbra z minulého roku. Bohužel hned první hrací den jsme dostali pořádnou facku. Tři prohrané zápasy a špatné výkony. Po jedné výhře v základní skupině jsme hráli o konečné sedmé místo. To jsme nakonec vyválčili. Určitě jsme pomýšleli na lepší umístění, bohužel realita byla jiná. Doufám, že to kluky bude zdravě motivovat do další práce. Rodičům děkuji za podporu."

Tatran Cup - kategorie mladší žáci

Základní skupina:
FbC Hradec Králové – Technology Florbal MB 0:6
BLACK ANGELS - Technology Florbal MB 1:3

Čtvrtfinále:
Technology Florbal MB – FbC Plzeň 7:3

Semifinále:
Technology Florbal MB – Kanonýři Kladno 4:1

Finále:
Technology Florbal MB – ACEMA Sparta Praha 4:3

Komentář trenéra Štěpána Švejdy: "S týmem, jaký jsme měli, byly naše ambice vysoké. Po prvním zápase kluci ukázali svoje silné stránky a dokázali jich využívat po celou dobu turnaje. Měli jsme ve skupině drobné škobrtnutí, když se tým nechal vyprovokovat protihráči, kluci dělali zbytečné fauly, za které byli právoplatně potrestáni. Myslím, že to hráčům prospělo, protože v dalších zápasech už jsme s tím skoro neměli problémy. Obrovská poklona patří za výborně odpracované finále, kde jsme se nenechali strhnout stavem 0:2 a zvládli jsme zápas otočit v náš prospěch. Zlato bylo naprosto zasloužené a jsem velice rád, že jsem s tímto týmem mohl celou cestu k úspěchu zažít. Velké díky patří i rodičům za podporu."


Vítězná radost. Mladší žáci Mladé Boleslavi vyhráli Tatran Cup.