Výsledky mládežnických týmů o víkendu 24.11. – 25.11.
28. listopadu 2018

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 24.11. – 25.11.

Před nastávající reprezentační pauzou se mladí hráči Technology Florbal Mladá Boleslav ještě pokusili předvést ve svých zápasech co nejlepší výkony. Výsledky, fotky a hodnocení trenérů z víkendu 24. a 25. listopadu naleznete níže.

KB liga juniorů – skupina A – 5. kolo (24.11.)

Technology Florbal MB – BLACK ANGELS 2:13 (1:6, 0:3, 1:4)

Branky a nahrávky: 12. Hejduk (Macík) 52. Vyhnánek (Zmatlík) - 2. Čejka (Rulíšek) 2. Burian (Janda) 4. Burian (Verner) 9. Čejka (Bouček) 17. Rulíšek (Obuškevič) 20. Čejka (Bouček) 31. Čejka (Obuškevič) 35. Burian (Janda) 36. Staněk (Pfeifer) 45. Žaloudek (Janda) 48. Staněk (Vávra) 49. Čáslava (Janda) 60. Pik (Čejka). Rozhodčí: Brejcha, Husák. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:1. Diváků: 56.

Sestava Technology Florbal MB: Macík - Vyhnánek, Goll, Korych, Zmatlík, Tomšík, Švejda, Zoufalý, Peštál, Štěcha, Sobotka, Hložek, Hejduk, Martínek, Šlechta, Vajsejtl, Kučera.

Komentář trenéra Martina Šáchy: "V první třetině byl na hřišti pouze soupeř, my jsme se celý zápas snažili pouze dohonit tempo utkání. Když jsme si vypracovali šance, tak jsme selhali v zakončení. Děkuji soupeři za zápas a divákům za podporu až do konce utkání."

KB liga juniorů – skupina A – 6. kolo (25.11.)

Technology Florbal MB – Sokol Pardubice 5:4pn (3:2, 1:0, 0:2 - 0:0)

Branky a nahrávky: 9. Sobotka (Šlechta) 14. Švejda (Vyhnánek) 15. Hejduk (Korych) 21. Šlechta (Zoufalý) 66. Šlechta - 12. Kučera (Šmíd) 16. Souček (Kučera) 50. Kohoutek (Šmíd) 54. Šmíd (Petržela). Rozhodčí: Grundler, Kotyza. Vyloučení: 5:2. Využití: 0:0. Diváků: 52

Sestava Technology Florbal MB: Tomšík - Vyhnánek, Kárník, Goll, Korych, Zmatlík, Macík, Švejda, Zoufalý, Peštál, Štěcha, Sobotka, Hložek, Hejduk, Martínek, Šlechta, Vajsejtl, Kučera

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Do zápasu jsme vstoupili s mnohem větším nasazením a koncentrací než v sobotu. První třetinu jsme měli více ze hry a měli jsme z toho vytěžit více. Ve třetí třetině byl soupeř aktivnější a zaslouženě vyrovnal. Myslím, že bodové rozdělení je opravdovým zrcadlem utkání. Díky soupeři za zápas a divákům za podporu."

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 1. koš (24.11.)

Technology Florbal MB Black - Tatran Střešovice 3:6
Technology Florbal MB Black - FbŠ Bohemians DDM Praha 7 4:7
Technology Florbal MB Black – Prague Tigers 2:5

Komentář trenéra Jana Zoufalého: "Celý turnaj jsme se potýkali s malým pohybem hráčů bez míčku. Proto hráč, který měl míček na hokejce, neměl moc možností, co s ním udělat. Pokud nezlepšíme právě tuto činnost, nebudeme moct konkurovat nejlepším týmům. Také jsme doplatili na špatné začátky zápasu, které se za 2x13minut těžko dohání."

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 6. koš (24.11.)

Technology Florbal MB White - Florbalová akademie MB 3:2
Technology Florbal MB White - SK Dvojka Praha 0:6
Technology Florbal MB White - FBC Kutná Hora 2:3

Komentář vedoucího týmu Marcela Šimka: "Kluky musím pochválit jak za bojovnost po cely turnaj, tak i za předváděnou hru. Každý se snažil předvést své maximum, a když si kluci na hřišti vyhověli, tak přišly i pěkné akce."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš

Technology Florbal MB Black - FAT PIPE FLORBAL CHODOV blue 18:1
ACEMA Sparta Praha RED - Technology Florbal MB Black 13:7
Technology Florbal MB Green - Technology Florbal MB Black 6:4

Komentář trenéra Tomáše Hajného: "Poslední turnaj v letošním roce se nesl v pohodovém duchu a pro nás v netradičním odpoledním nedělním čase v krásné hale Jedenáctka VS. Během tří zápasů jsem narazili na soupeře různé kvality. Místnímu Chodovu hráči nastříleli dvouciferný počet branek a s osmi brankami se zaskvěl náš nejmladší hráč Jiří Bouška. Ve druhém zápasu nás prověřila Sparta svojí produktivností v útoku a kvůli naší nedůslednosti v bránění jsme prohráli. Poslední zápas na nás čekal boleslavský tým Green, který svojí bojovností a nasazením ve druhé půlce po zásluze vyhrál a náš tým skončil na čtvrtém místě. Chci poděkovat hráčům za předvedenou hru a rodičům za podporu."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš

Floorball Club FALCON black - Technology Florbal MB Green 0:6
Technology Florbal MB Green - Florbalová akademie MB červení 5:13
Technology Florbal MB Green - Technology Florbal MB Black 6:4

Komentář trenéra Luboše Krkošky: "Kluci předváděli pěkný florbal a užili si radost ze dvou vítězství."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 2. koš

Technology Florbal MB White - FBC Pitbulls Kolín:Pitbulláčkové 12:6
Wizards DDM Praha 10 gold - Technology Florbal MB White 14:3
Technology Florbal MB White - FC Bučis Team Black 12:3

Komentář trenéra Pavla Boušky: "Viděli jsme neskutečnou gólovou smršť. Jsem rád, že do toho kluci dali všechno a snažili se ve všech zápasech za jakéhokoli stavu. Děkuji rodičům za podporu."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 3. koš

Technology Florbal MB Blue - TJ Sokol Královské Vinohrady 11:1
Floorball Club FALCON blue - Technology Florbal MB Blue 1:15
OLYMP FLORBAL Poseidon - Technology Florbal MB Blue 7:4

Komentář trenéra Václava Mlsny: "Do prvního utkání jsme vstoupili s velkým nasazením, které se nám vyplatilo. Od úvodu jsme zápas kontrolovali a dovedli k vítěznému konci. Do druhého utkání jsme vstoupili vlažněji, ale postupně jsme se dostávali do tempa a zápas v klidu dohráli a zvítězili. Ve finále jsme narazili na "bohy" z Olympu. Vstup se nám povedl a vedli jsme 2:0. Poté ale naše koncentrace odpadla a nechali jsme soupeře vyrovnat. Do konce první půlky jsme opět soupeři odskočili o dva góly. To bylo, co se týče gólů, od nás vše. Ve druhé půli už jsme z důvodu vyčerpaní nedokázali vstřelit branku a soupeř otočil zápas a nakonec zvítězil. Na závěr bych chtěl všechny kluky pochválit za nasazení, bojovnost a odhodlání."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 5. koš

T.J. Sokol Šestajovice - Technology Florbal MB Orange 4:7
Technology Florbal MB Orange - Panthers Praha C 5:6
Florbalová akademie MB-Dalovice - Technology Florbal MB Orange 6:3

Komentář trenéra Tadeáše Chrousta: "Úvodní zápas byl z celého turnaje nejpodařenější. Všichni hráči byli aktivní, v pohybu. Ve druhém zápase až na pár pasáží jsme byli v soubojích druzí a o krok pozadu. V souboji o třetí místo jsme se utkali v derby proti Florbalové Akademii-Dalovice. V pěkné atmosféře se nám podařila první půlka zápasu, ve druhé půli tahal otěže zápasu soupeř a odskočil nám na vyšší brankový rozdíl. Přesto všem hráčům děkuji za jejich přístup a rodičům za podporu."