Výsledky mládežnických týmů v období 24.1. – 27.1.
31. ledna 2019

Výsledky mládežnických týmů v období 24.1. – 27.1.

Ještě než se rozdá pololetní vysvědčení, vyjela mládežnická družstva Technology Florbal MB rozdat pár gólů svým soupeřům v daných kategoriích. Výsledky, fotky a komentáře trenérů naleznete níže v článku.

KB liga juniorů – skupina A – 14. kolo (24.1.)

Sokol Pardubice - Technology Florbal MB 4:5 (2:1, 1:2, 1:2)

Branky a nahrávky: 6. Kohoutek, 7. Kučera (Czeszewski), 34. Šmíd (Kohoutek), 47. Vlasák (Czeszewski), - 15. Martínek (Kučera), 30. Goll (Macík), 33. Švejda (Vyhnánek), 50. Kučera (Šlechta), 60. Korych (Vyhnánek). Rozhodčí: Balla, Typl. Vyloučení: 1:3. Využití: 0:1.

Sestava Technology Florbal MB: Macík - Vyhnánek, Kárník, Goll, Korych, Zmatlík, Dufek, Švejda, Zoufalý, Peštál, Štecha, Sobotka, Martínek, Šlechta, Vajsejtl, Kučera, Hložek.

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Měli jsme štěstí, že díky našemu výkonu v první třetině soupeř neodskočil o více branek. Na druhou stranu, i přes to, že se nám nedařilo technicky, jsme zvládli fungovat v obranných rolích a proměnit těžce vytvořené šance. Díky tomu jsme dnes šťastnějším týmem."

KB liga juniorů – skupina A – 13. kolo (26.1.)

BLACK ANGELS - Technology Florbal MB 6:7 (4:2, 2:1, 0:4)

Branky a nahrávky: 5. Janda (Burian), 13. Burian (Janda), 14. Vávra (Veselý), 19. Čáslava, 21. Burian (Čáslava), 35. Burian (Janda), - 12. Zoufalý (Šlechta), 16. Goll (Šlechta), 24. Zoufalý (Kučera), 43. Goll (Korych), 45. Korych (Goll), 46. Šlechta (Kučera), 60. Šlechta (Kučera). Rozhodčí: Kropáček, Novák. Vyloučení: 4:3. Využití: 1:0.

Sestava Technology Florbal MB: Macík - Vyhnánek, Kárník, Goll, Korych, Zmatlík, Dufek, Švejda, Zoufalý, Štecha, Sobotka, Martínek, Šlechta, Vajsejtl, Kučera, Hložek.

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Věděli jsme, že bude velmi důležitý vstup do zápasu. Ten se nám bohužel kvůli naší nedisciplinovanosti nepovedl, ale zlepšeným výkonem v druhé a třetí třetině jsme ztrátu dohnali. Hráli jsme proti velmi kvalitnímu soupeři, ale nemyslím si, že bychom na hřišti byli horším týmem."

1. Liga dorostenců – skupina B – 16. kolo (27.1.)

Technology Florbal MB Black - Tatran Střešovice 2:6 (1:0, 0:4, 1:2)

Branky a nahrávky: 12. Pužman (Zoufalý), 36. Švejda (Vyhnánek) - 19. Kočandrle (Švarc), 21. Pretl (Kočandrle), 23. Wojnar (Horák), 27. Wojnar (Kočandrle), 41. Rod (Švarc), 45. Padevět (Rod) rozhodčí: Fišer - Recht vyloučení: 2:3 využití: 0:1

Sestava Technology Florbal MB Black: Tomšík – Vyhnánek, Fišera, Dufek, Korych, Pužman, Zmatlík, Vajsejtl, Švejda, Zoufalý, Kohút, Sobotka, Hložek, Souček

Komentář trenéra Jakuba Grubera: "O víkendu nás čekal jeden z nejdůležitějších zápasů sezony, ale ještě předtím jsme sehráli utkání s favorizovaným Tatranem. S ním jsme odehráli velice kvalitní utkání, Tatran jsme v některých fázích hry přehrávali. Bohužel, neproměňovali jsme šance jako v každém důležitém zápase a z utkání jsme si mohli odnést maximálně tak zkušenosti."

Panthers Praha - Technology Florbal MB Black 5:4 (1:1, 3:2, 1:1)

Branky a nahrávky: 9. Waldhauser (Žiška), 24. Ježek (Waldhauser), 27. Petráň (Petrák), 30. Žiška (Petrák), 31. Petrák - 12. Švejda (Zoufalý), 18. Švejda (Vyhnánek), 22. Zoufalý (Pužman), 33. Zoufalý (Vyhnánek) rozhodčí: Fišer - Recht vyloučení: 4:2 využití: 1:2

Sestava Technology Florbal MB Black: Tomšík – Vyhnánek, Fišera, Dufek, Prokorát, Korych, Pužman, Zmatlík, Vajsejtl, Švejda, Zoufalý, Kohút, Hložek, Zajíček, Souček

Komentář trenéra Jakuba Grubera: "Druhý zápas, jak jsem již zmiňoval, byl pro nás velice důležitý, jelikož se soupeřem válčíme o čtvrté místo, které zajišťuje postup do předkola play-off. Od začátku jsme hráli velice špatně, bez pohybu. Nedokázali jsme zareagovat na herní styl soupeře, který nám dělal velké potíže. Ani vedení 3:1, které jsme měli, jsme si nezasloužili. Postupem zápasu jsme o vedení přišli a ani závěrečný tlak v šesti nám nepomohl. Těžko se mi tento zápas hodnotí, připravovali jsme na to hráče, dokonce i klub nám v tomto velice pomohl, a i přesto jsme vyhořeli. Musíme se zaměřit na nedostatky, které nám zápas ukázal. Ač jsme si to teď udělali těžší, stále je o co hrát, a tak věřím, že nás tento výsledek nakopne do dalších zápasů."

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 2. koš (27.1.)

Technology Florbal MB Black - Start98 Praha-Kunratice Black 4:0
FBC Draci Říčany bílí - Technology Florbal MB Black 2:1
FbŠ Bohemians DDM Praha 7 - Technology Florbal MB Black 5:6pn

Komentář trenéra Radima Křenka: "Turnaj druhého koše nám ukázal, jak velký je výkonnostní rozdíl mezi ním a košem prvním. Mnohem pomalejší tempo a kvalita tymů. Nicméně i přesto se nám nepodařilo turnaj zvládnout a postoupit zpět. Bohužel s absencí pěti hráčů základní sestavy jsme se nevypořádali. Turnaj jsme nakonec dohrávali na osm statečných a to už na úspěch v dnešní době není. Po dvou výhrách a jedné prohře jsme skončili na třetím místě. Děkuji klukům za bojovnost."

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 6. koš (27.1.)

Technology Florbal MB White - Florbalová akademie MB 5:7
FAT PIPE FLORBAL CHODOV white - Technology Florbal MB White 5:4
Technology Florbal MB White - ACEMA Sparta Praha Barr 11:5

Komentář trenéra Jana Zoufalého: "Po delší turnajové pauze jsme odehráli první zápas, který jsme herně nezvládli a prohráli se soupeři o gól. Až v posledním zápase se tým zvedl a hráči už hráli svůj standard. Věříme, že za 14 dní bude už turnaj z naší strany lepší."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš (26.1.)

Technology Florbal MB Black - Floorball Club FALCON black 12:4
Technology Florbal MB Black - Florbalová akademie MB červení 6:13
Technology Florbal MB Black - Technology Florbal MB Green 10:3

Technology Florbal MB Green - FAT PIPE FLORBAL CHODOV blue 20:2
ACEMA Sparta Praha RED - Technology Florbal MB Green 8:3
Technology Florbal MB Black - Technology Florbal MB Green 3:10 

Komentář trenéra Tomáše Hajného: "Sobotní zasněžené ráno překvapilo nejen cestáře, ale i výpravu hráčů elévů Black a to v podobě nejmenšího možného rozměru hřiště, na kterém doposud v sezóně hráli. S touto skutečností se brzy vypořádali a porazili v prvním zápase Falcony dvouciferným rozdílem. Pak následoval prohraný zápas s Florbalovou akademií a o umístění se utkali s naším týmem Green a zakončili sobotní turnaj konečným třetím místem a tím trochu napravili špatný výkon z posledního turnaje. Poděkování opět patří rodičům za dopravu a podporu."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 2. koš (26.1.)

Technology Florbal MB White - FBC Kutná Hora - Orlové 5:12
FBC Draci Čerčany - Technology Florbal MB White 6:7
Technology Florbal MB White - FC Bučis Team Black 11:10

Komentář trenéra Tadeáše Chrousta: "Do turnaje jsme vstupovali s velkým očekáváním a odhodláním. Bohužel hned s prvním zápasem jsme museli rychle vystřízlivět. Tento turnaj nás nepotkal v ideální formě a rozpoložení. Přesto hráčům chci poděkovat za přístup a rodičům za podporu."

Technology Florbal MB Blue - TJ Sokol Královské Vinohrady 14:0
FC Bučis Team Black - Technology Florbal MB Blue 4:5
FBC Kutná Hora - Orlové - Technology Florbal MB Blue 10:4

Komentář trenéra Tadeáše Chrousta: "V prvním zápase se nám dařilo po všech stránkách. Měli jsme pohyb, aktivitu, chuť dávat góly, proto jsme vyhráli větším rozdílem. Ve druhém zápase nás čekal těžší soupeř, a i přes mírné polevení oproti prvnímu zápasu jsem byl s naší hrou spokojený. Finále se nám už tolik nepovedlo, bohužel od začátku zápasu jsme byli o pomyslný krůček pozadu. I tak chci kluky pochválit za jejich přístup a rodičům za aktivní podporu."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 5. koš (26.1.)

Technology Florbal MB Orange - Wizards DDM Praha 10 silver 5:4
FBC Slavia Praha bílí - Technology Florbal MB Orange 4:6
Prague Tigers Orange - Technology Florbal MB Orange 11:4

Komentář trenéra Václava Mlsny: "O víkendu jsme se zúčastnili turnaje v Zelenči. Kluci, navzdory tomu že byli pouze v pěti hráčích v poli, hráli s velkým nasazením a do zápasů vložili všechny své síly. Díky tomu jsme nakonec získali druhé místo. Hlavně bych chtěl pochválit hráče z přípravky, kteří doplnili elévy a vedli si výborně. Díky tomu, že jsem některé hráče ještě před rokem vedl v přípravce, mohu porovnat jejich výkonnost a musím uznat, že hráči udělali obrovský pokrok. Je vidět, že trenérský tým elévů odvádí skvělou práci. Na závěr bych chtěl poděkovat rodičům za podporu."