Výsledky mládežnických týmů o víkendu 4.5.-5.5.
10. května 2019

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 4.5.-5.5.

Během prvního květnového víkendu se loučili se sezonou zbyvající mládežnické týmy Technology Florbal Mladá Boleslav, konkrétně mladší žáci a hráči přípravky. Informace o jejich výkonech a výsledcích naleznete níže v článku.

Liga mladších žáků - skupina 3 – A – 2. koš

Panthers Praha - Technology Florbal MB Black 5:2
FBC Draci Říčany bílí - Technology Florbal MB Black 2:10
Technology Florbal MB Black - Kanonýři Kladno střelci 4:3

Komentář trenéra Štěpána Švejdy: "V prvním zápase se i přes příznivý čas hráči ještě trochu rozkoukávali. Naštěstí jsme zvládli udržet skóre v náš prospěch. Druhý zápas proti slabšímu soupeři si kluci vyzkoušeli kombinační hru a zhostili se toho velmi dobře. Ve finále nás trápilo zakončení, a jen kvůli pár chybám se nám nepodařilo utkání zvrátit. Klukům děkuji jak za tento turnaj, tak za celou sezonu. Tímto jim přeji hodně štěstí do starších žáků, aby je florbal bavil stále stejně, ne-li víc. Děkuji i rodičům za dopravu a podporu hráčů."

Liga mladších žáků - skupina 3 – A – 4. koš

Technology Florbal MB White - SK Florbal Benešov I. 0:1
Technology Florbal MB White - T.B.C. LUCERN Králův Dvůr 1:1
Floorball Club FALCON black - Technology Florbal MB White 3:2

Komentář trenéra Dominika Sovy: "S týmem složeným z hráčů ročníku 2007 jsme v Mladé Boleslavi hostili čtvrtý koš. I přes dobré výkony kluků byl znát věkový rozdíl mezi námi a soupeři. Co do bojovnosti nemám co vytknout, do příští sezony se těším na spolupráci s těmito nadějnými florbalisty. Děkuji rodičům za podporu."

Liga mladších žáků - skupina 3 – A – 12. koš

Technology Florbal MB Blue - Technology Florbal MB Green 6:3
BLACK ANGELS ROOKIES - Technology Florbal MB Green 1:4
FBC Kralupy n/V - Technology Florbal MB Green 0:5

Komentář trenéra Luboše Krkošky: "Na posledním ligovém turnaji tohoto roku přededli kluci to nejlepší, co umí. Skupinu jsme zvládli vcelku bez problémů a na závěr jsme si užili derby s Technology Florbal MB Blue, které nakonec dopadlo vítězně pro soupeře. Děkuji všem za podporu a hráčům za skvlělé výkony."

Technology Florbal MB Blue - Technology Florbal MB Green 6:3
FBC Kralupy n/V - Technology Florbal MB Blue 1:7
BLACK ANGELS ROOKIES - Technology Florbal MB Blue 2:5

Komentář trenéra Václava Mlsny: "O víkendu jsme hráli poslední ligový turnaj v sezoně a představili jsme se před domácím publikem. Po skvělých výkonech všech hráčů jsme turnaj vyhráli. Všechny hráče bych chtěl pochválit za předvedenou hru. Děkuji rodičům za podporu."

Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš

Technology Florbal MB Black - BLACK ANGELS 2010 5:8
Technology Florbal MB Black - Floorball Club FALCON black 8:2
Tygříci TJ Sokol Nehvizdy - Technology Florbal MB Black 0:9

Komentář trenéra Václava Mlsny: "Na posledním ligovém turnaji jsme si nevedli vůbec špatně. Zápasy ve skupině jsme vyhráli a postoupili do boje o první místo. V něm jsme statečně bojovali, ale z vítězství se nakonec radoval soupeř. I přesto chci hráčům poděkovat za skvělé výkony. Většina týmu se od příští sezony přesune do kategorie elévů. Věřím, že budou pokračovat v těchto výkonech a mezi staršími hráči se neztratí. Děkuji rodičům za podporu."

Tygříci TJ Sokol Nehvizdy - Technology Florbal MB Green 0:9
Technology Florbal MB Green - FBC Draci Říčany 5:8
BLACK ANGELS 2010 - Technology Florbal MB Green 9:4

Komentář trenéra Luboše Krkošky: "Výsledkově ne zrovna vydařený turnaj, užili jsme pouze jedno vítězství. Doufám, že si hráči z celého dne vzali pocity právě ze zasloužené výhry posledního zápasu. Děkuji rodičům za podporu."

Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 4. koš

Start98 Praha-Kunratice-Táborská - Technology Florbal MB Blue 4:7
SK Florbal Benešov II. - Technology Florbal MB Blue 5:17
Technology Florbal MB Blue - OpenCamps Tatran Střešovice 5:4

Komentář trenéra Václava Mlsny: "Dne 4.5. jsme odehráli ligový turnaj v Praze. V prvním zápase jsme těsně vyhráli nad Tatranem. Ve druhém zápase jsme si zastříleli a soupeřovi uštědřili 17 gólů. V boji o první místo jsme nestačili na Start98 a tak si z posledního turnaje vezeme krásné druhé místo. Všichni hráči si zaslouží pochvalu a my trenéři "zasloužený odpočinek" od ligových turnajů. Nyní budeme sbírat síly a dovednosti na novou sezónu a věřím, že ta následující bude minimálně tak povedená jako ta letošní. Děkuji rodičům za podporu."

Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 5. koš

Technology Florbal MB White - FbŠ Bohemians girls 2:10
ACEMA Sparta Praha BLACK - Technology Florbal MB White 17:0
Viking TJ Kobylisy - Technology Florbal MB White 17:0

Komentář trenéra Václava Mlsny: "O víkendu jsme se zúčastnili posledního ligového turnaje. Bohužel nám výsledkově nevyšel. Všechny zápasy jsme prohráli, ale hráči se snažili a věřím, že do příští sezony se náš výkon zlepší. Děkuji rodičům za podporu i přes nepříznivé výsledky."