POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA: Letní kemp a Příměstský tábor 2019
27. března 2019

POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA: Letní kemp a Příměstský tábor 2019

Zažijte léto 2019 s Technology Florbal Mladá Boleslav. Také v tomto roce pořádáme Letní kemp a Příměstský tábor. Letošní akce pro děti od 5 do 15 let proběhnou od pondělí 15. července do pátku 19. července. Všechny informace a on-line přihlášku najdete v článku. Termín jsme prodloužili do pátku 5. července, využijte poslední volná místa.

Příměstský tábor

Tradiční akce mladoboleslavského florbalového klubu. V roce 2019 proběhne už 14. ročník. Příměstský tábor je určen všem klukům i holkám ve věku 5 - 15 let. Program bude plný florbalové a další rozmanité sportovní zábavy i oddechu. 

Cena: 2 600 korun.

Letní kemp

Další ze série oblíbených kempů, které boleslavský klub pořádá nejen v letním čase. V tomto roce proběhl kemp při jarních školních prázdninách, v minulosti také například během Vánoc.  

Letní kemp je určený všem mládežníkům, kteří chtějí zlepšit své individuální dovednosti. Kemp povedou licencovaní florbaloví trenéři.   

Program bude tvořen specializovanými tréninky pro hráče i brankáře. 

Cena: 3 100 korun.

Otázky & odpovědi

Jaký je termín? 

Obě akce proběhnou od pondělí 15. července do pátku 19. července. Každý den začíná program snídaní v 8.15 hodin, společné sportování končí v 16.30 hodin.

Jaké je personální zajištění?

Akce vedou kvalifikovaní trenéři s licencí Českého florbalu a jejich asistenti z klubových řad Technology Florbal Mladá Boleslav. Účastníci akcí se budou potkávat i s českými reprezentanty.

Jaké je sportovní zázemí?

Tréninky budou probíhat ve sportovních areálech 5. a 6. ZŠ Mladá Boleslav (Nová městská sportovní hala, dvě telocvičny, venkovní hřiště s umělým povrchem, velké travnaté hřiště, atletický ovál, kurty na beachvolejbal, odpočinková místnost) .

Kdo zajišťuje stravování?

Snídani, dopolední svačinu, oběd, odpolední svačinu a pitný režim zajišťuje školní jídelna internátu Střední odborné školy a Středního odborného učiliště Mladá Boleslav.

Jaké je doporučené vybavení? 

Sportovní oblečení do teplého i případného chladnějšího letního počasí (náhradní oblečení), obuv do haly i na venkovní aktivity, florbalka (je možno zapůjčit), kšiltovka, hygienické potřeby a ručník. 

V případě zařazení návštěvy Městského krytého bazénu či koupaliště do programu akcí budeme včas informovat účastníky.

Všichni účastníci dostanou tréninkové triko v předem zvolené velikosti uvedené v on-line přihlášce.

Tabulka velikostí

Jakým způsobem mohu přovést přihlášení?

On-line přihlášku najdete  TADY

Do kdy je nutné se přihlásit? 

Uzávěrku jsme prodloužili do pátku 5. července. 

Jak probíhá platba? 

Úhradu částky (2 600 korun za Příměstský tábor/3 100 korun za Letní kemp) proveďte převodem na účet klubu: 107-6517050227/0100 (Komerční banka) do pátku 5. července.

Variabilní symbol: rodné číslo dítěte

Poznámka pro příjemce: účastnický příspěvek na Příměstský tábor/Letní kemp - jméno, příjmení 

Mám jinou otázku?

Kontaktujte provozního manažera a sekretáře klubu Tadeáše Chrousta (chroust@florbalmb.cz, 725 537 419).