Kemp talentované mládeže v Jičíně absolvovalo pět hráčů
17. července 2019

Kemp talentované mládeže v Jičíně absolvovalo pět hráčů

Ve středu 17. července skončila chlapecká část Kempu talentované mládeže, který organizuje Český florbal pro 70 nejperspektivnějších florbalistů ročníků 2002 - 2005. Od soboty 13. července se v Jičíně připravovala také pětice talentů Technology Florbal Mladá Boleslav.

Kempu talentované mládeže 2019 se zúčastnili Marek Korych, Ondřej Pužman, Ondřej Tomšík, Zdeněk Vyhnánek a Jan Zoufalý. 

Speciálním hostem pondělního programu byl také kondiční trenér Technology Florbal Mladá Boleslav Radek Gwuźdź (na fotce třetí zleva). 

“Kemp vnímám jako místo pro zlepšení svých herních dovedností a porovnání s těmi nejlepšími kluky v republice v této věkové kategorii,”  hodnotí pětidenní pobyt v Jičíně boleslavský talent Marek Korych. “Byla to dobrá zkušenost a příležitost ukázat se i trenérům reprezentace do 19 let, kam bych se rád probojoval.” Nyní totiž začíná nový dvouletý cyklus juniorského národního týmu. 

Korych i další čtyři boleslavští účastníci Kempu talentované mládeže patří do skupiny hráčů, které chce Boleslav zapojit do superligového kádru (více v tomto článku). “Kemp máme za sebou a teď už se zase těším zpátky do klubu,” říká Korych.