Výsledky mládežnických týmů o víkendu 7.12.-8.12.
12. prosince 2019

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 7.12.-8.12.

Junioři, starší žáci a elévové Technology Florbal Mladá Boleslav nastoupili ve svých soutěžích o víkendu 7. a 8. prosince. Přehled jejich výsledků s komentáři trenérů najdete v obvyklém souhrnu.

KB liga juniorů, vrcholová část, 10. kolo

Technology Florbal MB - Sokol Brno I EMKOCase Gullivers 8:2 (3:0, 1:1, 4:1) 

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Jsme rádi za tři body, ale nemůžeme být spokojeni s naši hrou, ani s výsledkem. Soupeři jsme díky našim individuálním chybám nabídli velké množství brejků, které naštěstí pro nás neproměnil."

Více o tomto utkání čtěte v samostatném článku tady

KB liga juniorů, vrcholová část, 11. kolo

Technology Florbal MB - Bulldogs Brno 13:3 (3:1, 6:1, 4:1)

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Proti Bulldogs jsme podali kvalitnější výkon než proti Gullivers. Kdyby oba týmy proměnily polovinu svých šancí, mohlo být skóre dost divoké. Věděli jsme, že soupeř bude nebezpečný především z protiútoků, což se potvrdilo. Musíme zapracovat na kvalitě našeho zakončení."

Více o tomto utkání čtěte v samostatném článku tady

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 1. koš

Technology Florbal MB Black - Black Angels A Yonex 4:7
FAT PIPE Florbal Chodov - Technology Florbal MB Black 7:2
Floorball Club Falcon Black - Technology Florbal MB Black 2:10

Komentář trenéra Jakuba Bíny: "První domácí turnaj a opět nás čekaly dva těžké zápasy ve skupině. Výsledkově jsme bohužel ani jeden nezvládli. V prvním zápase proti Black Angels nás po dlouhé době netrápila koncovka a tak je škoda, že jsme vzadu udělali spoustu zbytečných chyb. Obráncům chybělo sebevědomí na míčku v rozehrávce. Ve druhém zápase nás opět vyškolil Chodov v zakončení. Znovu jsme si nedokázali poradit s jejich dvěma rozdílovými hráči. V obou zápasech nám chyběl důraz v soubojích. Ve třetím utkání jsme si spravili chuť proti Falconu. Vlažný vstup do zápasu jsme nakonec dokázali otočit v dobrý výkon a kluci byli odměněni vysokým počtem gólů."

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 5. koš

Black Angels B - Technology Florbal MB White 4:4
Technology Florbal MB White - FBK FAT PIPE Vosy Praha 3:3
TJ Sokol Královské Vinohrady - Technology Florbal MB White 6:2

Komentář trenéra Jana Staňka: "Nejdříve jsme se utkali s Black Angels B (4:4) a Fat Pipe Vosy Praha (3:3) a následně v boji o třetí misto jsme podlehli Vinohradum (2:6), kdy utkání rozhodla poslední dvouminutovka 1. poloviny utkání, ve které jsme rychle obdrželi čtyři branky. Naši sestavu oklestilo velké množství omluvenych hráčů - museli jsme celý turnaj absolvovat pouze v 9+1 a jako brankář musel dokonce nastoupit hráč z pole (Štěpán Šenekl), který přestože chytal poprvé v životě, se zhostil svého úkolu velmi dobře. Velký dík patří všem našim borcům, nejen za předvedenou hru, ale hlavně i za nasazení, bojovnost, když si museli častokrát sáhnout  na dno svých sil. Poděkování také rodičům za odvoz a podporu při utkáních."

Přebor starších žáků - skupina 3 – A – 2. koš

Florbal Neratovice - Technology Florbal MB Blue 0:7
Technology Florbal MB Blue - Floorball Club Falcon Blue 3:5
FAT PIPE Florbal Chodov White 1 - Technology Florbal MB Blue 5:6

Komentář trenéra Tomáše Feigla: "Poměrně vydařený turnaj, ve kterém jsme měli i na finále. Musím tentokrát pochválit hráče za úvodní zápas, kde jasně dominovali. Soupeř z Neratovic nám utkání usnadnil pasivitou v napadání a našim hráčům se dařil přechod do útoku. V dalším utkání nás naopak domácí Falconi presovali, a s tím jsme si celý zápas nedokázali účinně poradit. Nakonec nás soupeř zlomil ze dvou brejků po dlouhém výhozu brankáře. V posledním utkání jsme se po dlouhém čekání utkali o třetí místo s Chodovem. V dramatickém utkání jsme nakonec o gól zvítězili po několika povedených akcích, ale i zbytečně obdržených gólech po nedůrazu v obraně. Celkově jsme se ovšem s rokem 2019 rozloučili povedeným turnajem a těšíme se na další zápasy v roce 2020!"

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš

FBC Pitbulls Kolín-Pitbulláčkové - Technology Florbal MB Black 13:3
Technology Florbal MB Black - Wizards DDM Praha 10 Gold 4:14
Technology Florbal MB Black - ACEMA Sparta Praha White 11:7

Komentář trenéra Roberta Šmola: "Hráči elévů Black si v sobotu zahráli první koš na turnaji v Mladé Boleslavi. Diky absenci tradičních opor jsme hráli v menším počtu a v druhé půli nám docházely síly. Nej hráčem týmu se stal Adam Vaněk, který vynikající hrou na balonku a statečným presinkem držel tým ve hře. V bráne nás podržel Ondra Bouchner, který si své místo na posledn zápas prohodil s Filipem Šmolem. V tom jsme úspešně přetlačili Spartu a domu jsme šli všichni pěkně unavení, ale v dobré náladě."

Technology Florbal MB Green - ACEMA Sparta Praha White 4:4
Florbalová akademie MB A - Technology Florbal MB Green 6:3
FBC Pitbulls Kolín-Pitbulláčkové - Technology Florbal MB Green 12:11

Komentář trenéra Luboše Krkošky: "V sobotu 7.12. se v naší "domovské" hale uskutečnil další turnaj elévů. Pánbůh zaplať, že byl turnaj na poslední chvíli přesunutý z gymplu. Vůbec jsem si neuměl představit, jak by v tamních stísněných podmínkách turnaj probíhal. Všichni, včetně mě, jsme měli opravdu velkou radost, že si můžeme zahrát v naší hale. Do turnaje jsme vstoupili prvním zápasem se Spartou, který byl opravdu spektakulární! Měl v sobě všechno - nasazení, techniku, tresty, zvraty i závěrečné slzy! Sparta totiž v poslední minutě při své hře bez brankáře srovnala skóre z 2:4 na 4:4. Zejména vyrovnávací gól byl neuvěřitelný - dali jsme si ho totiž 10 vteřin před koncem prakticky sami. Je jasné, že to kluci trošku obrečeli. Ale i takový je sport. Druhý zápas s Akademií byl také z naší strany povedený. Prohráli jsme sice 3:6, ale s tímto soupeřem takový výsledek není žádná ostuda. Kluci hráli na hranici svých schopností a možností. Jelikož ve svém druhém zápase Akademie deklasovala Spartu, tak jsme díky lepšímu skóre hráli o 3. místo ve skupině. Utkali jsme se stejně jako minule s Pittbuláky z Kolína. Byl to pro nás vrchol turnaje. Skóre se přelévalo z jedné strany na druhou, hra obou týmů byla skvělá, střelci se činili, leč nakonec zbyly slzy pro pláč opět nám. Prohráli  jsme 11:12 gólem, který nás dost štval. Při našem velkém, opravdu velkém tlaku a vytvoření si několika gólových příležitostí, soupeř získal míček a zoufale zahodil směrem k naší bráně! Co čert nechtěl, míček k překvapení všech skončil v síti a my se už na vyrovnání nezmohli. I tak pro nás turnaj dopadl skvěle, odehráli jsme tři kvalitní utkání. Díky všem - hráčům, rodičům i fanouškům."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 3. koš

Technology Florbal MB White - Prague Tigers Orange 17:1
Olymp Florbal Poseidon - Technology Florbal MB White 2:9
Technology Florbal MB White - FBC Draci Čerčany 0:7

FAT PIPE Traverza Mukařov Black - Technology Florbal MB Orange 18:6
Technology Florblal MB Orange - FBC Draci Čerčany 3:9
Olymp Florbal Poseidon - Technology Florbal MB Orange 3:8

Komentář trenéra Tomáše Hajného: "Turnaj nelze hodnotit jinak než pozitivně. Úkol pro oba týmy udržet třetí koš byl splněn. Za Tým Orange nastupovali tři hráči z přípravky se třemi elévy. Přesto se jim podařilo 3.koš udržet a v posledním zápase porazili s přehledem tým Poseidon. Všichni zaslouží pochvalu za to, jak celý turnaj makali. Kluci z přípravky ukázali svoje zlepšení. Věřím, že všechny kluky bude tento výsledek motivovat k ještě větší práci. Tým White hladce prošel v zápasech ve skupině do finále kde narazil na dobře hrající tým Draků z Čerčan a obsadil druhé nepostupující místo . I tým White zaslouží pochvalu za to, jak celý turnaj odehrál. Děkuji rodičům za podporu."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 5. koš

Technology Florbal MB Blue - FBC Kutná Hora-Orlíci 10:1
Florbalová akademie MB B - Technology Florbal MB Blue 4:9
Wizards DDM Praha 10 Silver - Technology Florbal MB Blue 8:1

Komentář trenéra bude doplněn.