Výsledky mládežnických týmů o víkendu 25.1.-26.1.
29. ledna 2020

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 25.1.-26.1.

Během posledního víkendu před jarními prázdninami nastoupili v dlouhodobých soutěžích Českého florbalu nastoupili junioři, dorostenci, mladší žáci a přípravka. Podívejte se na výsledky jednotlivých týmů i s komentáři trenérů.

KB liga juniorů, vrcholová část, 17. a 18. kolo

Technology Florbal MB - Black Angels 15:6 (2:1, 11:2, 2:3) 

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Zápas určitě nepatřil k nejpohlednějším, na druhou stranu jsem rád, že i přes marodku jsme utkání výsledkově zvládli."

Technology Florbal MB - Florbal Ústí 4:13 (0:1, 1:3, 3:9) 

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Měli jsme jednoznačně vytěžit více z první třetiny, ve které jsme neproměnili spoustu šancí. Ve druhé třetině jsme udělali velké množství chyb a soupeř je kvalitní koncovkou potrestal. V závěrečné hře v šesti šlo už pouze o přípravu do dalších zápasů a o naši emoční stabilitu."

Více o juniorském úvodu roku 2020 čtěte v samostatném článku tady

1. liga dorostenců – skupina B

Technology Florbal MB - FbC Hradec Králové 2:7 (0:4, 1:0, 1:3)
FBC Česká Lípa - Technology Florbal MB 14:5 (3:0, 7:2, 4:3)

Komentář trenéra Jakuba Grubera: "Do prvního utkání proti Hradci jsme nevstoupili dobře a po hrůzostrašné první třetině prohrané 0:4 se se zápasem těžko něco dělalo. V obou zápasech nás trápilo zakončení, vstřelené góly nám chyběly v obou zápasech. Naše nedisciplinovanost do obrany ze závěru prvního zápasu se přenesla i do druhého, který byl vůbec nejhorší v dosavadním průběhu sezony. Chybělo nám všechno. Čeká nás tvrdá práce."

Liga mladších žáků - skupina 3 – A – 1. koš

Technology Florbal MB Black - Start98-Kunratice Black 2:6
ACEMA Sparta Praha Red - Technology Florbal MB Black 6:1
Technology Florbal MB Black - Tatran Střešovice 1:3

Komentář trenéra Jana Staňka: "Naši soupeři nás výsledkově přehráli, ale herně pouze Sparta Praha. Se Startem a i Tatranem jsme nebyli horším týmem, obě utkání byla vyrovnaná, opět nás trápilo lepší zakončení a proměňování šancí (navíc jsme si vstřelili vlastní branky). Je to jedna z věcí, na které musíme stále tvrdě pracovat .Poděkování našim borcům, též rodičům za odvoz a podporu při utkáních."

Liga mladších žáků - skupina 3 – A – 4. koš

DDM Horní Počernice Orka - Technology Florbal MB White 4:4
Technology Florbal MB White - T.B.C. LUCERN Králův Dvůr 0:2
FC Bučis Team Black - Technology Florbal MB White 5:4

Komentář trenéra Milana Tomašíka: "Předvedená hra odpovídá výsledkům. Opět ve slepené sestavě se nám nepodařilo ani v jednom zápase plnit taktické pokyny celých 24 minut. Herní výpadky nás stály lepší výsledky. Čeká nás hodně práce."

Přebor mladších žáků - skupina 3 – 1. koš

Technology Florbal MB Green - OLYMP Florbal Poseidon 2:0
TEXAS LONGHORNS DDM Praha 6 - Technology Florbal MB Green 1:2
ACEMA Sparta Praha Black - Technology Florbal MB Green 4:3

Komentář trenéra bude doplněn. 

Přebor mladších žáků - skupina 3 – 4. koš

F.C. Vorms Praha - Technology Florbal MB Blue 6:0
Technology Florbal MB Blue - Wizards DDM Praha 10 Black 1:2
Technology Florbal MB Blue - FC Bučis Team Yellow 3:2 po nájezdech

Komentář trenéra Tadeáše Chrousta: "První zápas se nám nepodařil ani herně, ani výsledkově. Ve druhém zápase jsme si vytvořili dostatečné množství šancí, ale po prohře 1:2 jsme byli nuceni bojovat o současnou košovou příslušnost. Ve třetím zápase jsme dostali vyrovnávací gól 6 vteřin před koncem. Na řadě byly nájezdy. V těch se vyznamenal Filip Adášek, který chytil tři ze čtyř nájezdů. Jsem rád, že se do turnaje zapojili i hráči elévů a rozhodně nepropadli. Díky rodičům za podporu."

Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš

Technology Florbal MB Blue - OpenCamps Tatran Střešovice 2:9
Technology Florbal MB Black - Technology Florbal MB Blue 8:10
Floorball Club FALCON Black - Technology Florbal MB Blue 5:2

Komentář trenéra Adama Hájka: "V sobotu byl opět tradiční turnaj přípravek a naše družstvo se na něm rvalo s vervou. I když nás bylo jen pět, tak kluci podali úžasné výkony a myslím, že čtvrté místo v nejlepším koši je parádní. Jen tak dál a hodně zdaru do další části sezony."

Technology Florbal MB Black - Technology Florbal MB Blue 8:10
OpenCamps Tatran Střešovice - Technology Florbal MB Black 15:1
Florbal Jesenice - Technology Florbal MB Black 5:4

Komentář trenéra Ondřeje Vaňka: "Všechny tři týmy přípravky byly o víkendu zasaženy vysokou nemocností, tým Black nakonec neměl bohužel ani jednoho hráče na střídání. Výsledkově tedy turnaj nehodnoťme. Kluci se vystřídali v bráně, soupeři pomohli time-outy, které jsme využili k odpočinku. Mrzí mě zápas proti vlastnímu týmu Blue, který se zbytečně vyhrotil a z kterého si musíme vzít do budoucna ponaučení."

Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 4. koš

FBC Pitbulls Kolín-Pitbulláčkové - Technology Florbal MB White 6:0
Technology Florbal MB White - ACEMA Sparta Praha Yellow 8:5
Technology Florbal MB White - Viking TJ Kobylisy 8:5

Komentář trenéra Tadeáše Chrousta: "Po delší době jsem si užil florbal bez emocí a stresu. Bavila mě radost kluků po každé vstřelené brance a vítězství. Je vidět, že se kluci zlepšují. Konečné třetí místo byla hezká tečka za turnajem. Děkuji rodičům a pořadatelskému týmu ze Sparty za příjemné dopoledne."