Bolka chce přidat druhou pohárovou výhru
21. srpna 2020

Bolka chce přidat druhou pohárovou výhru

Pouze jeden zápas se zatím odehrál v “mladoboleslavské” skupině vrcholové části Poháru Českého florbalu. Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav v repríze lednového finále před týdnem porazil FbŠ Bohemians 6:3. V pondělí 24. srpna může tým trenéra Petra Novotného přidat druhou výhru - proti Black Angels. Hraje se od 19.00 hodin v MSH Mladá Boleslav.

Koronavir mění svět - a s ním mimo jiné i průběh letní vrcholové části Poháru Českého florbalu, která se stejně jako loni hraje před rozjezdem superligové sezony. Jenže karanténa řady týmů hýbala s termíny, takže v tuhle chvíli je jasný jen jeden výsledek skupiny CV. 

Bolka před týdnem v utkání, které se počítalo jak do ŠKO-ENERGO CUPU, tak právě i do pohárové souěže, porazila Bohemku 6:3. Zbývajícími účastníky skupiny jsou superligoví Black Angels a prvoligoví Kanonýři Kladno.

Nejde to říct “na beton”, ale pokud Mladá Boleslav získá proti Black Angels tři body, je pravděpodobné, že si tím zajistí postup do další pohárové fáze. 

Kromě zmíněných Bohemians odehrála Bolka minulý týden i turnajové zápasy proti švýcarskému Floorball Köniz (4:9) a Střešovicím (5:4 po nájezdech). 

"Máme za sebou ŠKO-ENERGO CUP, na kterém jsme odehráli tři zápasy po velmi dlouhé pauze. Věřím, že s přibývající herní praxí budou naše výkony jistější a jistější a ukáže se to třeba už právě proti Black Angels. Zároveň si samozřejmě uvědomuju, že Black Angels mají v kádru několik výjimečných hráčů, kteří nám zápas mohou udělat těžší," řekl mladoboleslavský trenér Petr Novotný. 

Videopřenos zápasu Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - BLACK ANGELS můžete sledovat tradičně na www.lstv.cz.

V neděli 30. srpna zakončí vrcholovou část Poháru Českého florbalu v Kladně, tedy na místě, kde v minulé sezoně zvítězila ve čtvrtfinále 9:3.

Bezpečnostní opatření při utkání

  • Kapacita tribuny Městské sportovní haly je výrazně snížena. Prosíme diváky, aby obsazovali jen sedadla vytištěná na vstupence. 
  • Dodržujte povinnost nosit ochranu dýchacích cest. 
  • V prostoru schodiště bude pro diváky připraven bezdotykový nášlapný dávkovač dezinfekce na ruce.
  • Řiďte se pokyny pořadatelů. 

Vstupenky jsou v internetovém předprodeji zde.