Boleslav - Chodov 10:7, odveta za pohár, ale je co zlepšovat
17. listopadu 2021

Boleslav - Chodov 10:7, odveta za pohár, ale je co zlepšovat

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav s vypětím všech sil nedopustil, aby si dvakrát v rozmezí devíti dnů odvezl pražský Chodov výhru z Městské sportovní haly. Pohárové vyřazení oplatila Boleslav svému soupeři v Livesport Superlize, sváteční zápas vyhrála po dalších velké přestřelce 10:7.

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - FAT PIPE Florbal Chodov 10:7 (3:3, 3:3, 4:1)

Branky a nahrávky: 7. Tokoš (Suchánek), 16. Korych (Punčochář), 16. Bína (Beneš), 23. Tomašík (Suchánek), 27. Tomašík (Suchánek), 39. Tokoš (Lebek), 47. Suchánek (Beneš), 50. Fořt (Tokoš), 56. Šebek (Bauer), 59. Tomašík - 6. Majer (Vávra), 10. Strnad (Balatka), 20. Eremiáš (Balatka), 25. Vošta (Balatka), 25. Slunečko (Eremiáš), 33. Podhráský z trestného střílení, 43. Netrefa. Rozhodčí: Sýkora, Tkáč. Vyloučení: 1:4. Využití: 4:1. Diváků: 375.

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav: Bauer - Beneš, Hemerka, Zakonov, Suchánek, Fořt, Gruber - Bína, Curney, Tad. Chroust - Tokoš, Tomašík, Šebek - Korych, Punčochář, Pěnička.

Mladá Boleslav měla dostatek studijního materiálu, protože pohárové klání se týmu v minulém týdnu opravdu nepovedlo (7:8). 

Proti Chodovu se chyby opakovaly i v lize, ze zápasu se stala další velká přestřelka - tentokrát s vítězným koncem pro domácí. 

Důležité bylo, že svěřenci trenéra Petra Novotného v utkání proměnili všechny čtyři přesilovky, z toho dvě využili k obratu ve třetí třetině z 6:7 na 8:7. 

Velkou lahůdkou byl pak devátý boleslavský gól, jemuž předcházelo vyhození brankáře Bauera do brejku přes celé hřiště na skórujícího Šebka.

Domácí skórovali ještě jednou do prázdné brány, stvrdili tím výhru 10:7 a upevnili si druhou příčku v tabulce Livesport Superligy.

Před mistrovstvím světa se Boleslav představí doma ještě jednou - v pátek 26. listopadu od 18.00 hodin nastoupí proti Pardubicím. Mezitím ještě odehraje sobotní utkání v Praze proti Black Angels.