Sbíráme nepotřebné telefony! Čeká nás REMOBIL GAME
9. prosince 2022

Sbíráme nepotřebné telefony! Čeká nás REMOBIL GAME

Bolka se snaží přispívat k udržitelnosti naší země. Po dlouhodobém sběru rozbitých florbalových míčků se náš klub zapojí i do výzvy se spolkem Remobil. REMOBIL GAME odehrajeme v neděli 18. prosince od 17.00 hodin proti Otrokovicím a cílem je nasbírat co nejvíce nepotřebných, starých nebo i rozbitých telefonů. Přijďte na florbal, odevzdejte nepoužívaný mobil a ještě na vás čeká dárek!

Je to jednoduché. 

Pokud máte v šuplíku mobil, který už nepoužíváte, je rozbitý, nebo zkrátka nepotřebný, přineste ho v neděli 18. prosince na florbal.

U pokladny bude připravena zelená sběrná krabice a o telefony se následně postará spolek Remobil. Nemusíte se bát: i kdyby v telefonu zůstaly jakékoliv osobní údaje, budou bezpečně odstraněny. Následně bude telefon zrecyklován, o což se starají hendikepované a na pracovním trhu znevýhodněné osoby. A navíc Remobil za každý odevzdaný mobil věnuje 10 korun na aktivity Jedličkova ústavu a škol.

Navíc máme pro všechny florbalové fanoušky dvě odměny: při odevzdání mobilu u pokladny můžete získat dvě volné vstupenky na zmíněné utkání Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - PSG Panthers Otrokovice a také voucher do kavárny VIVA Café od OMV, našeho partnera pro mobilitu. 

Remobil chce postupně nasbírat 100 000 mobilních telefonů a tím přispět na dobročinnost rovný milion korun.

Bolka se přidává. A vy? 

REMOBIL GAME

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - PSG Panthers Otrokovice
neděle 18. prosince, 17.00, MSH Mladá Boleslav
16. kolo Livesport Superligy