Poprvé doma proti Karlovým Varům a cesta na Spartu
23. ledna 2023

Poprvé doma proti Karlovým Varům a cesta na Spartu

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav čekají dvě závěrečná utkání před únorovou reprezentační přestávkou. Ve čtvrtek 26. ledna historicky poprvé v nejvyšší soutěži přivítá na svém hřišti FB Hurrican Karlovy Vary a v neděli 29. ledna se vypraví do Prahy, kde vyzve Spartu. Oba zápasy začínají v 19.00 hodin.

Ještě než se Lukáš Bauer, Jakub Gruber, Lukáš Punčochář a Martin Tokoš vydají do Hradce Králové na další reprezentační akci (souběžně bude probíhat i Polish Cup určený juniorům včetně Tomáše Týce a Michala Fišery), nastoupí mladoboleslavský tým do dvou superligových utkání.

Situace v tabulce od druhého do šestého místa je velmi vyrovnaná, bohužel k ní přispěly i poslední dvě boleslavské ztráty (3:2 v prodloužení v Ostravě a 4:5 doma s Chodovem). 

Čtvrtek bude ve znamení premiéry, protože vůbec poprvé dorazí do Mladé Boleslavi k utkání nejvyšší soutěže tým z Karlových Varů. Nutno dodat, že Západočeši se ve své nováčkovské sezoně trápí, vyhráli jen v prvním kole nad Pardubicemi a s poskočením z posledního místa to budou mít - zdá se - složité. Hlavní palebnou silu Karlových Varů představuje exchodovská dvojice Michal Strachota - Michal Klápa. 

V neděli čeká Bolku repríza loňského semifinálového boje, zamíří na Spartu. I ta patří do skupiny soupeřů přetahujících se o co nejlepší umístění od druhého po šesté místo. Pražané mají za sebou neúspěšné finále Poháru Českého florbalu, ve kterém podlehli Bohemians 4:10. V posledním superligovém kole doma padli s Ostravou 4:6.

21. kolo Livesport Superligy

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - FB Hurrican Karlovy Vary
Hraje se ve čtvrtek 26. ledna od 19.00 hodin v MSH Mladá Boleslav. 
Videopřenos: TVcom.cz 
Matchcenter: ceskyflorbal.cz
Rozhodčí: Jiří Kropáček, Tomáš Novák
Vstupenky on-line: Ticketportal.cz (70 Kč)
Vstupenky na pokladně MSH: v den zápasu hodinu před startem utkání (100 Kč)

22. kolo Livesport Superligy

ACEMA Sparta Praha - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav 
Hraje se v neděli 29. ledna od 19.00 hodin v UNYP ARENĚ. 
Videopřenos: TVcom.cz 
Matchcenter: ceskyflorbal.cz
Rozhodčí: Pavel Kačer, Ondřej Vašíček