V květnu proběhnou jednodenní kempy Bolka Academy
14. dubna 2023

V květnu proběhnou jednodenní kempy Bolka Academy

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav pořádá pro hráče a brankáře ročníků 2004 - 2011 jednodenní kempy Bolka Academy zaměřené na Killing mentality a individuální rozvoj. Zájemci mohou vybírat ze dvou svátečních termínů: pondělí 1. května a pondělí 8. května. Jednodenní kempy proběhnou v Nové městské sportovní hale v Mladé Boleslavi (Zalužanská 1457) vždy od 9.00 do 13.00 hodin. Kapacita je omezená pro 20 hráčů v poli a 4 brankáře. Jednodenní kempy jsou otevřené všem bez rozdílu klubové příslušnosti.

Lektory jednodenních kempů jsou Matěj Pěnička, Jakub Bína a Dominik Hanuš. 

Cena 399 Kč zahrnuje tréninkový program, videorozbor a svačinu. 

On-line přihláška na jednodenní kemp

O lektorech kempu 

Matěj Pěnička

Juniorský mistr světa 2021 a nejlepší střelec turnaje. Mistr Livesport Superligy 2021/2022. Tajemstvím úspěšné střelby a killing mentality se jako hráč i trenér věnuje dlouhodobě. V Bolce je součástí trenérského týmu dorostenců, kteří nedávno získali stříbrné medaile na závěrečném turnaji Mistrovství České republiky. 

Jakub Bína

Bronzový medailista z mistrovství světa juniorů 2017. Trojnásobný mistr české nejvyšší soutěže, ve které už během své kariéry nastřílel téměř 150 gólů. V Bolce se věnuje trénování mládeže dlouhodobě. Aktuálně je hlavním trenérem týmu dorostenců, kteří nedávno získali stříbrné medaile na závěrečném turnaji Mistrovství České republiky. 

Dominik Hanuš

Brankář superligového mužstva Bolky, do které přišel během Draftu Made in Bolka v roce 2020 a po dvouletce v juniorské kategorii vybojoval místo v dospělém týmu. Zkušenosti sbírá po boku dvojnásobného nejlepšího brankáře mistrovství světa Lukáše Bauera. Sám se také věnuje péči o mládežnické brankáře Bolky.