Future Playground v sobotu 29. dubna i s Martinem Tokošem
20. dubna 2023

Future Playground v sobotu 29. dubna i s Martinem Tokošem

Nadační fond ŠKODA AUTO a Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav zvou všechny gamery, nadšence do moderních technologií i širokou veřejnost na akci Future Playground. Ta proběhne 29. dubna ve ŠKODA Muzeu v Mladé Boleslavi a letos je určena nejen dětem a youngsterům, ale i dospělým či seniorům. Přijďte si osahat nejnovější digitální technologie a prozkoumat jejich využití pro hraní, relax, vzdělávání nebo zdravotní prevenci. Do programu se aktivně zapojí také útočník Bolky a vášnivý hráč her Martin Tokoš.

Ve velkém sále muzea budou probíhat finálová klání turnajů ve hrách League of LegendsFIFA a NHL, chybět nebudou ani oblíbení influenceři. Chcete se pozdravit se streamery jako XnapyBladeIdyiomCharmiie nebo MichSako? Případně setkat s profesionálními hráči místních sportovních klubů? Tady je konečně skvělá možnost! Na stage bude dění moderovat legenda českého gamingu Mikoláš Tuček a na všechny návštěvníky čeká také řada zajímavých přednášejících. V neposlední řadě nabídne herní část akce showmatch mladoboleslavských škol, ve kterém se proti sobě utká Škoda Auto a.s., Střední odborné učiliště strojírenské a Škoda Auto Vysoká škola.

V sálech Hieronimus se pak můžete těšit na tematické přednášky a workshopy týmu ČVUT a české populizátorky umělé inteligence Sary Polak. Chybět nebude ani věda hrou v podobě ŠKODA EDU Lab kamionu, interaktivní LARP podoba platónské ideální obce nebo třeba virtuální realita, kterou vyzkoušíte na vlastní kůži. 

Brány muzea se otevřou v  9.00 a vstup na akci je po celý den zdarma. V odpoledních hodinách se do programu zapojí také útočník florbalové Bolky Martin Tokoš

Více informací na webu futureplayground.cz.

Facebooková událost