Naavův tým poprvé v akci! V neděli proti Bohemians
29. května 2023

Naavův tým poprvé v akci! V neděli proti Bohemians

Po čtyřech týdnech společné přípravy nastoupí nově se tvořící superligový tým Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav ke svému prvnímu přípravnému zápasu. Soupeřem bude FbŠ Bohemians, utkání se odehraje v neděli 4. června od 18.30 hodin v Nové městské sportovní hale v Mladé Boleslavi. Zápas je volně přístupný divákům.

Boleslavský superligový tým se připravuje pod vedením nového realizačního týmu v čele s finským koučem Joonasem Naavou. Nedělní zápas proti Bohemians bude tečkou za víkendovým domácím soustředěním, během kterého tým absolvuje společný program od sobotního rána. 

„V tomto období sezony se snažíme získat co nejvíce informací týkajících se hry, hráčů a trenérů, protože i náš realizační tým je nový. Každý den pracujeme na tom, abychom se navzájem co nejlépe poznali. Naším cílem je, abychom se vyvíjeli a rostli společně celou sezonu. Chceme být tak dobří, jak jen můžeme být. Tomu odpovídá i tempo na trénincích, které je od začátku přípravy vysoké a všichni jsou velmi motivovaní,“ řekl hlavní trenér Joonas Naava. 

V neděli fanoušci budou mít příležitost poprvé vidět v boleslavských barvách i nováčky v hráčském kádru Adama Delonga a Jiřího Bestu. „Využijeme kompletní dostupný tým a šanci ukázat se dostanou i někteří junioři. Věřím, že fanoušky zaujmeme, budeme efektivní a zápas tvrdě odpracujeme,“ dodal Naava. 

Příprava

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - FbŠ Bohemians
neděle 4. června, 18.30 hodin
Nová městská sportovní hala Mladá Boleslav (Zalužanská 1457)
zápas je volně přístupný divákům