Krebner do Bohemians, Korych a Fišera do Liberce
1. června 2023

Krebner do Bohemians, Korych a Fišera do Liberce

Tři dosavadní hráči Bolky budou mít od nadcházející sezony nová angažmá. Matyáš Krebner se vrací do mateřského klubu FbŠ Bohemians. Marek Korych a Michal Fišera si za své nové působiště vybrali FBC Liberec.

Po jedné sezoně končí působení Matyáše Krebnera v Mladé Boleslavi. „Matyáš si během ročního angažmá u nás nevybojoval postavení v týmu odpovídající očekáváním obou stran. Po konzultacích v rámci našeho sportovního vedení jsme dospěli k názoru, že pro Matyáše by bylo velice obtížné získat takovou pozici i v nadcházející sezoně, a proto jsme se domluvili s Bohemians na jeho návratu do mateřského klubu,“ řekl generální manažer mladoboleslavského klubu Tomáš Pacák.

Na sever do Liberce míří Marek Korych a Michal Fišera. „Oba hráči nás postupně požádali o to, abychom jim umožnili přestoupit do Liberce, kde budou mít mnohem jednodušší obhájit svoji pozici v superligové sestavě. Naše původní představa směřovala spíše k hostování, ale nakonec jsme oběma hráčům vyhověli. Přejeme jim hodně štěstí na jejich florbalové cestě,” řekl Pacák.