Výsledky mládežnických týmů o víkendu 10. a 11. června
13. června 2023

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 10. a 11. června

Během druhého červnového víkendu nastoupily kombinované týmy elévů a mladších žáků Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav a Florbalové akademie Mladá Boleslav na turnaji v Kutné Hoře. Konaly se také další akce v rámci Kempů talentované mládeže pro kategorie U14 a U15.

Silver Cup 2023 v Kutné Hoře (elévové a mladší žáci)

Komentář trenéra Jindřicha Pužmana: „ O víkendu 10. a 11. června se společný tým Florbalové akademie MB a Předvýběr.CZ Florbal MB účastnil turnaje Silver Cup v Kutné Hoře, tým elévů v sobotu a tým mladších žáků v neděli.

Tým elévů bojoval v základní skupině s velkým nasazením a po zásluze obsadil první místo a ve finále turnaje jasně přehrál vítěze druhé skupiny 10:0. Odměnou hráčům byly zlaté medaile a uznání od soupeřících celků.

Tým mladších žáků měl trochu složitější cestu a ve skupině narazil na silné Pardubice a tým z Kněžic. Po tvrdém, ale férovém boji jsme si vybojovali účast ve finálovém utkání, kde jsme se narazili na přesvědčivého vítěze druhé skupiny - domácí hráče z Kutné Hory. Utkání bylo místy tvrdé, vyhrocené, bojovné z obou stran a naši borci urvali vítězství 3:2.

Tímto bych chtěl poděkovat všem hráčům za přístup ke hře, rodičům za podporu a pořadatelům z FBC Kutná Hora za super víkendový turnaj.“


Young Stars Weekends (v rámci Kempů talentované mládeže)

U14 (8. - 11. 6., Kutná Hora): Jan Bekešský

U15 (8. - 11. 6., Skuteč): Matěj Miclík, Jakub Duban, Jiří Miler