AUKCE: Získej hraný dres Bolky a podpoř tím mládež
6. listopadu 2023

AUKCE: Získej hraný dres Bolky a podpoř tím mládež

Na fandění při zápasech? Na památku? Do sbírky? Nebo jako jedinečný dárek k Vánocům? Pro všechny tyhle případy Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav připravil aukci originálních hraných dresů svého superligového týmu ze sezony 2022/2023. Bolka v nich mimo jiné vybojovala bronzové medaile na prestižním Poháru mistrů. Vyvolávací cena každého dresu je 1000 Kč a aukce potrvá do pondělí 4. prosince do 18.00 hodin. Výtěžek z aukce využije Bolka na podporu rozvoje Akademie Kosmonosy a Akademie Kněžmost, konkrétně na pořízení sportovního vybavení pro nejmenší florbalistky a florbalisty na startu jejich sportovní cesty.

Přejít na on-line aukci dresů Bolky

Jak se do aukce zapojit? 

Stačí zvládnout jednoduchou registraci na webu sportovniaukce.cz, případně se přihlásit, pokud již tam máte z minulosti vytvořený účet.

Minimální příhoz u konkrétního dresu činí 50 Kč, přičemž vyvolávací cena každého dresu je 1000 Kč.

Jak převzít vydražené dresy? 

Pokud jste z Mladé Boleslavi a okolí, nejsnadnější možností je vyzvednutí v klubové prodejně Made in Bolka Shop (Nová městská sportovní hala, Zalužanská 1457) během její otevírací doby. 

Pokud jste z větší dálky, nabízíme zaslání prostřednictvím Zásilkovny. V tomto případě je nutné provést úhradu předem na účet. Poplatek za využití Zásilkovky 100 Kč hradí dražitel.

Po ukončení aukce bude všem vítězným uživatelům zaslán e-mail s podrobnými informacemi ohledně převzetí vydražené položky.