Výsledky mládežnických týmů o víkendu 18. a 19. listopadu
21. listopadu 2023

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 18. a 19. listopadu

Víkend juniorky za šest bodů! Vítězství dorostenců nad Tatranem Střešovice. I famózní elévové. To vše byly naše týmy Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav o víkendu 18 a 19. listopadu.

CE liga juniorů 7. kolo

Předvýběr.CZ Florbal MB - Florbal Ústí: 9:5

Komentář trenéra Tomáše Feigla: „Nevím, jaký tým za nás hrál prvních 30 minut, ale ten náš to nebyl. My jsme se na hřišti objevili, až když jsme byli po krk v hnoji. Cením si obratu v utkání. Tam jsme ukázali charakter, jaký tenhle tým má. Ale zažívat tohle každý zápas opravdu nechceme. Děkujeme Ústí za konfrontaci a divákům za atmosféru.“

Předvýběr.CZ Florbal MB - FBC Česká Lípa: 5:4

Komentář trenéra Tomáše Feigla: „Tenhle víkend si kluci asi řekli, že si před sebe potřebujeme dát pořádnou výzvu a budeme hrát zápasy s handikepem. Dnes máme ale hodně sedřený záda, abychom obrat v zápase dotáhli do vítězného konce. Hluboká obrana a brejky Lípy nám vůbec nechutnaly a kouzla, kterým gólman zaklel bránu, jsme zlomili jen hodně nepěknými protikouzly. Děkujeme Lípě za zápas.“

1. liga dorostenců - 9. a 10. kolo

Finance Novák FBK Jičín - Předvýběr.CZ Florbal MB: 4:8
Předvýběr.CZ Florbal MB - H TEST Tatran Střešovice: 6:3

Komentář trenéra Jakuba Bíny: "Do zápasu s Jičínem jsme vstoupili dobře a první třetinu vyhráli 5:1. Pak bohužel útlum ve hře způsobený zbytečnými fauly. Soupeř během zápasu zlepšil obranu a dělal nám problém svoji osobní obranou. Mrzí mě třetí třetina, kde jsme se už nedokázali střelecky prosadit. Kluci si musí uvědomit, jak hrát osobní souboje. Zbytečně riskujeme hokejkou a jsou z toho fauly.

Proti Tatranu to byl dobře zvládnutý zápas od začátku do konce. Nedělali jsme chyby na míčku a byli dobří v obraně. Když už nás soupeř přehrál, tak nás podržel Kuba v bráně. Zápas rozhodla naše první lajna, která ukázala svoji kvalitu a krásnými akcemi dokázala dát góly. Povedený zápas, který měl play-off úroveň. Tým už to potřeboval jako sůl a jsem za to hrozně rád.“ 

Liga elévů 3+1 - skupina 3

              Předvýběr.CZ Florbal MB Black - Tatran Střešovice: 7:10
              OLYMP FLORBAL Apollon - Předvýběr.CZ Florbal MB Black: 1:7
              ACEMA Sparta Praha WHITE - Předvýběr.CZ Florbal MB Black: 3:6
              Předvýběr.CZ Florbal MB Black - BLACK ANGELS 2013: 3:1

              Komentář trenéra Václava Mlsny : „V neděli jsme s elévy vyrazili na Barrandov k dalšímu ligovému turnaji. V prvním utkání jsme narazili na Tatran. Hned od úvodu měl soupeř nad námi převahu. My jsme se nemohli dostat do tempa a Tatranu tam spadlo snad všechno. Po první půlce to bylo 9:1 ve prospěch Tatranu. O přestávce jsem věděl, že s tím musíme něco udělat, aby z toho nebyl nějaký debakl. Nechtěl jsem kluky ještě více demotivovat, naopak jsem se je snažil povzbudit a připravit na druhou půlku. Do té jsme si dali cíl, že ji chceme vyhrát. Stáhli jsme sestavu na 2 lajny a začali jsme do toho šlapat. Samozřejmě hráči, kteří si nezahráli, tak byli smutní, ale podporovali kluky na hřišti. Když jsme dali pár gólů, tak se nálada úplně otočila a byli jsme v laufu. Nakonec jsme druhou půlku vyhráli 6:1. Konečný výsledek byla sice prohra 7:10, ale i přesto jsme ze zápasu odcházeli s dobrým pocitem, že jsme to nevzdali a bojovali jsme. Sami kluci říkali, že jsou rádi za to jak odjezdili druhou půlku a že to nevzdali. V dalších zápasech jsme navázali na druhou půlku s Tatranem a hráli pěkný florbal. Další tři zápasy jsme vyhráli a z turnaje jsme odjížděli s dobrým pocitem. Chtěl bych všechny hráče pochválit za předvedené výkony. Hlavně bych chtěl vyzdvihnout hráče, kteří standardně s týmem Black nehrají. Dokázali se klukům vyrovnat a hrát moc pěkně. Také děkuji rodičům za podporu."

              Liga elévů 3+1 - skupina 3

                          Předvýběr.CZ Florbal MB White - OLYMP FLORBAL Poseidon: 5:3
                          Předvýběr.CZ Florbal MB White - Prague Tigers Grey 6:6
                          Wizards DDM SO Praha 10 orange - Předvýběr.CZ Florbal MB White: 7:10
                          Viking TJ Kobylisy - Předvýběr.CZ Florbal MB White: 3:10

                          Komentář trenéra Ondřeje Vaňka: „Na turnaj 4. kola, 6. koše jsme zavítali do Čelákovic. Sestava byla doplněna zkušenějšími kluky a tak jsme byli zvědaví, jak bude vypadat hra. Stejně jako posledně jsme si museli zpočátku postupně zvykat na kluzký a tvrdý povrch, první zápas jsme ale dokázali proti vzdorujícímu soupeři Olympu Poseidon přeci jen uhrát. Nečekali jsme, že tentokrát bude na turnaji nejtěžším protivníkem Prague Tigers Grey, který proti nám odehrál výborné utkání, zejména střelba byla výstavní. Náš výkon stačil na remízu, v poslední minutě jsme měli na čepeli vítězný gól, ale nespadlo to tam. Nicméně jsme se poučili, že bránit se musí natěsno a každá střela může být na tak malém hřišti nebezpečná.

                          Proti Wizards jsme předvedli mírně zlepšený výkon, soupeře jsme přestříleli 10:7 především díky dobré hře dopředu. Na závěr už náš rozjetý tým zválcoval Kobylisy a tak se napříště utkáme s novými soupeři v 5. koši. Jako obvykle byla nálada dobrá po celý den, děkuji klukům za výkony a chválím za chování v průběhu celé sezóny. Rodičům patří dík za podporu (a za kafe) a vytvoření té správné sportovní atmosféry!"

                          Liga elévů 3+1 - skupina 3

                                      Předvýběr.CZ Florbal MB Blue - Florbalová akademie MB C: 3:8
                                      Předvýběr.CZ Florbal MB Blue - FBC Pitbulls Kolín - zlatí: 12:1
                                      Předvýběr.CZ Florbal MB Blue - DDM Horní Počernice Orka: 0:9
                                      Předvýběr.CZ Florbal MB Blue - FBC Kutná Hora - bílí: 4:4

                                      Komentář trenéra Jana Vocáska: „V neděli jsme zažili turnaj na domácí hale. Na hráčích byla vidět nervozita. Při prvním utkání kde jsme vedli, ale bohužel vedení jsme neudrželi a nakonec jsme prohráli. Druhy zápas byl v naší režii a vysoká výhra 12:1 hráče moc potěšila. Třetí zápas jsme střelecky hráli dobře, ale soupeř byl lepší. V posledním zápase jsme bojovali do posledních vteřin a nakonec z toho byla remíza. Chválím všechny hráče a hráčky. Děkuji fanouškům a rodičům za podporu."

                                      Zpracoval: Karel Schamberger