Florbalové jarní prázdniny! Kemp pro děti od 11. do 14. března
27. února 2019

Florbalové jarní prázdniny! Kemp pro děti od 11. do 14. března

Jarní školní prázdniny 2019 se blíží a Technology Florbal Mladá Boleslav v jejich termínu chystá Jarní kemp pro děti od 6 do 15 let. Kemp proběhne od pondělí 11. března do čtvrtka 14. března.

Technology Florbal Mladá Boleslav je zavedeným pořadatelem sportovních akcí pro děti. V létě 2018 proběhl už 13. ročník Letního kempu a Příměstského tábora. Vedle toho klub průběžně zařazuje do kalendáře i další kempy v čase Vánoc či právě nadcházejících jarních školních prázdnin na Mladoboleslavsku.  

Otázky a odpovědi

Kdy a kde bude Jarní kemp probíhat?
Od pondělí 11. března do čtvrtka 14. března v Nové městské sportovní hale v Mladé Boleslavi (Zalužanská 1457) a v případě příznivého počasí také na přilehlých venkovních sportovištích v areálu.

Jaký bude harmonogram dne?
Jarní kemp má "příměstský" formát. To znamená, že se každý den v 8.15 hodin děti sejdou v Nové městské sportovní hale v Mladé Boleslavi. Následuje přesun na snídani. Pilířem programu je dopolední a odpolední florbalový blok v hale. Kromě toho účastníky kempu čeká další sportovní vyžití. Po poledni dění přeruší oběd a následný odpočinkový režim. Konec programu je každý den v 15.30 hodin.

Jaká je cena Jarního kempu?
2 400 korun za čtyřdenní program. Každý účastník kempu dostane dárek z Made in Bolka Shopu.

Jak je zajištěné stavování?
V ceně je zahrnutá snídaně, svačina, oběd a celodenní pitný režim.

Jaké je doporučené vybavení?
Florbalová hokejka, obuv do haly, obuv na ven a sportovní oblečení do haly i na ven. Každý účastník bude mít s sebou kartičku pojištěnce.

Kdo povede tréninky?
Program povedou licencovaní trenéři Technology Florbal Mladá Boleslav a hráči boleslavského superligového týmu. Speciálním hostem Jarního kempu 2019 bude Marek Vojta, hlavní kouč Florbal Ústí a asistent trenéra českého národního týmu do 19 let. .

Jakým způsobem se mohu přihlásit?
On-line přihlášku najdete TADY.

Musím být členem Technology Florbal Mladá Boleslav?
Ne, Jarní kemp je otevřen pro všechny děti. Dřívějších kempů se například účastnili i malí florbalisté z Plzně, Mělníka, Nymburka, Benátek nad Jizerou nebo Jičína.

Do kdy je nutné se přihlásit?
Uzávěrka je ve středu 6. března.

Jak probíhá platba? 

Platbu 2 400 korun proveďte převodem na účet klubu: 107-6517050227/0100 (Komerční banka) do středy 6. března.
Variabilní symbol: rodné číslo dítěte
Poznámka pro příjemce: účastnický příspěvek na Jarní kemp - jméno, příjmení

Mám jinou otázku?
Kontaktujte provozního manažera Technology Florbal Mladá Boleslav Tadeáše Chrousta na e-mailu chroust@florbalmb.cz.