Soustředění mládeže proběhne v srpnu v Krupce
12. března 2019

Soustředění mládeže proběhne v srpnu v Krupce

Klub Technology Florbal Mladá Boleslav připravil pro hráče mládežnických kategorií novinku: letní soustředění před sezonou 2019/2020 proběhne ve Sportovním areálu Krupka, kde se ve třech srpnových termínech postupně budou připravovat boleslavské týmy od elévů po juniory.

“V minulých letech jsme organizovali soustředění v našich mladoboleslavských podmínkách, kde nám nic nechybělo. Cítili jsme však poptávku po jiném formátu, aby hráči mohli strávit společně čas i mimo tréninkové hodiny. Bylo pro nás těžké najít stejnou úroveň zázemí, které máme v Mladé Boleslavi. Věřím, že nakonec se nám to podařilo, letošní soustředění uspořádáme v Krupce. Pokračujeme tím ve spolupráci s Florbal Teplice a Tomášem Syryčanským, který organizoval naše výjezdní superligové utkání v Teplicích na podzim 2017,” říká sportovní manažer Technology Florbal Mladá Boleslav Jan Pazdera.

V rozmanitém Sportovním areálu Krupka by mladoboleslavským florbalistům nemělo nic chybět. Hala prošla nedávnou rekonstrukcí a má nový povrch. Ve výstavbě jsou nové ubytovací kapacity. Areál zahrnuje i atletický ovál s fotbalovým hřištěm, hokejbalové hřiště a plochu s umělou trávou. Florbalisté budou využívat ke každodenní regeneraci také nedaleký bazén. Do Krupky jezdí i reprezentanti dalších sportů.

“Navíc je pro nás výhodné, že jsou v příznivé dojezdové vzdálenosti Ústí nad Labem a Teplice, se kterými si můžeme zahrát přípravné zápsy,” dodává Pazdera.

Termíny letního soustředění Technology Florbal MB

13. - 17. srpna
ročníky 2007, 2008, 2009, 2010 (v nové sezoně elévové a mladší žáci)

17. - 21. srpna 
ročníky 2005, 2006 (v nové sezoně starší žáci)

21. - 25. srpna
ročníky 2001, 2002, 2003, 2004 (v nové sezoně dorostenci a junioři)

Podrobnosti a on-line přihlášku najdou členové v členské sekci.