Bolka hraje o první místo v základní části
9. února 2022

Bolka hraje o první místo v základní části

V základní části Livesport Superligy zbývá odehrát poslední kolo a Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav má nejblíž k prvnímu místu. K úplné definitivě potřebuje alespoň dva body z domácího souboje s FBC ČPP Bystroň Group Ostrava. Hraje se v neděli 13. února od 17.00 hodin v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi.

Mladá Boleslav usiluje o svůj šestý triumf v základní části v řadě. Z nejlepší pozice vstupovala do play-off pokaždé od sezony 2016/2017. První místo s sebou nese výhody směrem k výběru soupeřů, všechny informace k letošnímu play-off shrnuje tento článek

Letos každopádně určí pořadí na čele až poslední kolo. Ve hře o první místo je také Tatran Střešovice, který ztrácí na Mladou Boleslav jeden bod. 

Boleslavský tým tedy potřebuje v závěrečném utkání proti Ostravě získat maximálně o bod méně než Střešovice. Pražany čeká ve stejný čas městské derby na hřišti Sparty. 

“Vážíme si toho, jak jsme výsledkově zvládli uplynulé zápasy a že si v tom posledním můžeme zahrát o první místo v základní části. Je to pro nás důležité a uděláme maximum, abychom vedoucí příčku udrželi,” říká mladoboleslavský trenér Petr Novotný.

Ostrava, nedělní boleslavský soupeř, ví, že se bude účastnit předkola play-off pro týmy na sedmém až desátém místě. Hraje však o výhodu domácího prostředí v úvodním a případném rozhodujícím zápase. K tomu potřebuje skončit sedmá nebo osmá. 

26. kolo Livesport Superligy 

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - FBC ČPP Bystroň Group Ostrava    
Hraje se v neděli 13. února od 17.00 hodin v MSH Mladá Boleslav. 
Videopřenos: TVcom.cz
Textový on-line přenos: ceskyflorbal.cz
Rozhodčí: Jiří Kropáček, Tomáš Novák  
Vstupenky on-line: Ticketportal.cz

      V prostorách haly musí mít diváci nasazený respirátor FFP2/KN95 nebo obdobný prostředek s filtrační účinností alespoň 94 % dle příslušných norem.

      Děkujeme všem fanouškům za respektování tohoto pravidla.

      Sledujte boleslavský seriál Můj zápas

      Viděli jste předchozí epizody?

      První díl: Můj zápas s Lukášem Bauerem na YouTube

      Druhý díl: Můj zápas s Danielem Šebkem na YouTube