Novým provozním manažerem a sekretářem je Tadeáš Chroust
7. srpna 2018

Novým provozním manažerem a sekretářem je Tadeáš Chroust

Technology Florbal Mladá Boleslav posiluje management klubu. Pozici provozního manažera a sekretáře od 1. srpna obsadil Tadeáš Chroust, který tak prohloubí své působení v klubu, neboť je také hráčem superligového týmu a trenérem mládeže.

Mladá Boleslav využila letní období, které je ideálním časem pro nastavování mechanismů před novou sezonou. “Dlouhodobě cítíme, že se potýkáme s jistou poddimenzovaností s ohledem na to, jaké máme ambice a jak chceme působit nejen po sportovní stránce. Vnímám potřebu delegovat organizační a obecně sekretářské záležitosti - částečně ze mě a hodně ze strany sportovního manažera, abychom zajistili co nejlepší servis naším členům,” vysvětluje generální manažer Technology Florbal Mladá Boleslav Tomáš Pacák.

Do těchto oblastí se nyní zapojuje Tadeáš Chroust. Dlouholetý útočník a trenér mládeže se od 1. srpna stal provozním manažerem a sekretářem klubu. “S Tadeášem se známe pět let, zná procesy v klubu, zná veškerou problematiku a jako člověk má moji důvěru. Věřím, že je schopen dělat práci s patřičným úsilím, je to proaktivní mladý člověk. Věřím, že dobře zvládneme provázat jeho roli hráče, trenéra, provozního manažera a sekretáře," říká Pacák.

Někteří členové klubu již mohli zaznamenat první interní komunikaci s novým provozním manažerem a sekretářem. Mezi úvodní úkoly Tadeáše Chrousta patří připravované spuštění členské sekce, s níž bude klub celoplošně pracovat od nové sezony.

“Těším se na novou pracovní výzvu v klubu, který mám rád a věřím, že společnými silami ho posuneme zase o kousek k lepšímu,” říká Tadeáš Chroust.

Kontakty

Provozní manažer a sekretář klubu Tadeáš Chroust
chroust@florbalmb.cz
725 537 419