Ochrana zdraví především: informace pro diváky na ŠKO-ENERGO CUPU
12. srpna 2020

Ochrana zdraví především: informace pro diváky na ŠKO-ENERGO CUPU

Mezinárodní turnaj ŠKO-ENERGO CUP, který se odehraje od 13. do 16. srpna v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi, proběhne v souladu s platnými opatřeními a na základě přístupu, jenž organizátoři konzultovali s Krajskou hygienickou stanicí Středočeského kraje. Zveřejňujeme všechny důležité informace pro fanoušky. 

  • Kapacita tribuny Městské sportovní haly je výrazně snížena. Mezi diváky jsou uvolněny pouze vstupenky do sudých řad každého sektoru a ob sedadlo, případně na stání. Doporučujeme proto pořízení vstupenky on-line v předprodeji
  • Pro diváky platí povinnost nosit ochranu dýchacích cest (vyjma VIP prostoru s občerstvením). Roušky budou mít také pořadatelé v přímém kontaktu s diváky. 
  • V prostoru schodiště na tribunu bude pro diváky připraven bezdotykový nášlapný dávkovač dezinfekce na ruce. Podobně budou vybaveny i hráčské prostory. 
  • Prosíme diváky, kteří vykazují příznaky onemocnění (respirační potíže, teplota, průjem atd.) nebo v posledních dvou týdnech přišli do styku s osobami s přenosnými onemocněním, aby Městskou sportovní halu nenavštěvovali.