Boleslav - Otrokovice 13:2, totální nadvláda především v úvodu
10. ledna 2021

Boleslav - Otrokovice 13:2, totální nadvláda především v úvodu

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav slaví nedělní bezproblémové vítězství. Ve 13. kole Livesport Superligy tým trenéra Petra Novotného deklasoval Hu-Fa Panthers Otrokovice 13:2. Domácí se prosadili dvakrát už v úvodní minutě a po první třetině vedli dokonce 8:0.

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - Hu-Fa Panthers Otrokovice 13:2 (8:0, 4:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 1. Natov (Gruber), 1. Tomašík (Šebek), 5. Tomašík (Tokoš), 8. Tokoš (Šebek), 9. Curney (Natov), 10. Zakonov (Tomašík), 14. Curney (Gruber), 15. Komárek (Tad. Chroust), 22. Šebek (Komárek), 31. Bína (Curney), 31. Tokoš (Suchánek), 36. Řehoř (Tad. Chroust), 43. Tomašík (Suchánek) - 34. Vykopal (Petřík), 52. Vykopal (Koláčný). Rozhodčí: Bališ, Varga. Vyloučení: 2:2. Bez využití. V oslabení: 2:0. Bez diváků.

Mladá Boleslav: Bauer - Krzyžanek, Gruber, Zakonov, Suchánek, Řehoř, Komárek, Höffer - Bína, Curney, Natov - Tokoš, Tomašík, Šebek - Tom. Chroust, Zoufalý, Tad. Chroust. 

Domácí si především v úvodu na hřišti dělali, co chtěli, což demonstrovali hned v první minutě, kdy se v časech 0:08 a 0:31 prosadili při svých úvodních střídáních Natov a Tomašík. 

Boleslavští měli spoustu prostoru ke kombinacím a z toho vyplývajících střeleckých pozic, které také úspěšně využívali. Jen za první třetinu nastříleli osm branek. 

S narůstajícím skóre se Mladá Boleslav snažila zkrášlovat své kombinace a efektivita v zakončení tak trochu trpěla, ale i tak favorit zápasu dál vylepšoval skóre, jenž “narušil” jen otrokovický Vykopal svými dvěma zásahy ve druhé a třetí třetině.

Domácím se také dařila hra v oslabení - v obou se střelecky prosadili, přičemž v čase 42:17 Tomašík právě ve hře čtyř proti pěti dovršil svůj hattrick a byl vyhlášen nejlepším hráčem zápasu. 

Mladá Boleslav pohodlně zvítězila 13:2 a zapsala do tabulky Livesport Superligy třinácté vítězství v řadě. 

Nejbližším soupeřem by měli být Bohemians, a to hned ve dvojutkání doma i venku.