Je to Liberec! Čtvrtfinále začne v Bolce v úterý
9. března 2024

Je to Liberec! Čtvrtfinále začne v Bolce v úterý

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav už zná svého soka pro čtvrtfinále play-off. Utká se s FBC Liberec, rozhodl o tom sobotní večerní výběr soupeřů. Série odstartuje v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi v úterý 12. března (začátek v 18.30), druhý zápas se odehraje na stejném místě o den později ve středu 13. března (18.00).

Teprve v sobotu večer se dohrály osmifinálové série, z nichž postoupily týmy České Lípy a Liberce. Na výběr byli také šestí Bohemians a pátá Sparta. Tatran vybíral jako první a zvolil si Českou Lípu. Boleslav obratem sáhla po Liberci.

Zopakuje se tak čtvrtfinálová série z jara 2022, kterou Boleslav ovládla 4:0 na zápasy (8:3, 4:3, 5:4 v prodl., 6:2). 

Komentář hlavního trenéra Joonase Naavy k výběru soupeře:

„Soupeře jsme vybírali společně s hráči, realizačním týmem a vedením klubu. Všichni měli velmi podobný seznam preferovaných soupeřů a po osmifinálových výsledcích a výběru Tatranu z toho vyšel Liberec. Myslím, že to bude zajímavá série - derby, takže fanoušci obou týmů to nebudou mít daleko ani na venkovní zápasy. 

Očekával jsem, že se utkáme právě s Libercem. Máme za sebou tři vzájemné zápasy v této sezoně, ale od všech už uplynulo relativně dost času. Nehrozí, že bychom Liberec podcenili. Celou sezonu se připravujeme na toto období, máme pokoru a jsme připraveni bojovat. Odpovídají tomu i poslední dny: tým je čím dál soustředěnější a opravdu odhodlaný. Mnoho kluků už má s těmito zápasy zkušenosti, takže můžeme být v klidu, protože víme, do čeho jdeme. 

V základní části jsme měli skvělou podporu fanoušků a věřím, že nás přijdou podpořit hned v úterý, abychom mohli ukázat, co společně dokážeme.“ 

Úterý 12. března, 18.30 hodin

1. čtvrtfinále play-off Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - FBC Liberec
On-line prodej vstupenek na Ticketportalu
Přímý přenos na ceskyflorbal.tv 

Středa 13. března, 18.00 hodin

2. čtvrtfinále play-off Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - FBC Liberec
On-line prodej vstupenek na Ticketportalu

Přímý přenos na ČT sport a ceskyflorbal.tv 

Přijďte podpořit Bolku!